Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
piker

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 11:53 pm Заглавие: ей ме на:) |
|
|
аз пък днес вече втори ден с таблет, бръмча с налудничава усмивка и тука една голка изтрещял да види как всъщност се рисува с туй чуду :)))
 _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 10:17 pm Заглавие: |
|
|
наблегни на рисунката повече, нито е наивистична, нито анатомична
рисувай още и поствай да гледаме напредъка..
:Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 2:39 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | наблегни на рисунката повече, нито е наивистична, нито анатомична
рисувай още и поствай да гледаме напредъка..
:Р |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
AntiKoZzz
|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 2:36 pm Заглавие: Re: ей ме на:) |
|
|
piker написа: | ...втори ден с таблет.... .... да види как всъщност се рисува с туй чуду....
|
spoko - kato za pyrwi opit :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 8:41 pm Заглавие: |
|
|
еми поствам - :)
опит номер ДВА ; малко странно с тоз таблет - на моменти не знам кой штрих де отива - ама мисля ште свикна :)
я дайте малко Градивна критика за тва:
 _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 9:30 pm Заглавие: |
|
|
mi ok kritika ti davame (dali she e gradivna ot teb zavisi)ami tozi stol(kreslo)izglejda mnogo tunak siakash shte se schupi tochno tam kadeto e sednala jenata (otnosno neia) ami ako iskash da risuvash hora pravilno vzemi si kupi nqkoq anatomiq ili nz pravi skici na hora proporciite sa ti zburkani dosta ruchichkata e mnogo malka , ot kolqnoto na dolu krakut e mnogo kus. Abe moia suvet e risuvai mnogo i shte se nauchish(drug nachin nqma batko ) ::) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 9:34 pm Заглавие: |
|
|
10x деймос :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 10:40 pm Заглавие: |
|
|
risuvaj poveche s moliv i misli triizmerno, opitaj da si predstavish formata i tam kydeto ne q vijdash.. taka shte ti e po-lesno da precenqsh obema..
syshto taka risuvaj po-interesni ugli kydeto mojesh da izgradish planove.
anatomiqta i skicite syshto sa chudesna ideq..
a za svetlosqnkata trqbva da risuvash ot natura za da shvanesh naj-dobre principite i _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 10:51 pm Заглавие: |
|
|
ми... в интерес на истината аз от години предимно с молив рисувал :) - просто така харесвало повече; досега - чак сега ми е малко трудно да превключа на цвят - наясно че сериозно гърмя в тая насока ама вие добри другарчета и ще помагате :))))))))))))
това със стола целенасочено е ортогонално без преспектива - гонил малко визия като на това:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=12691
знам че не е и е верни пропорции, но чесно казано нарочно не гонил това - просто един авер вчера казал че заключил се без да иска в една тоалетна за няколко часа и влезнал в ебасси филма, та на мене вчера дощла идея че това фенска тема за етюд и решил да пробвам планшета кво мога да сътворя по въпроса
мерси за критиките много :)
тия дни дни ще пусна нещо по в перспектива :) - аре и успешна седмица всем _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 10:55 pm Заглавие: |
|
|
окей ясно, ше чакаме нещо по-така.. офф/бтв нарочно ли приказваш така или.. щото малко нерви вече бая постове напрай с тоя акцент странен _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 10:58 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | окей ясно, ше чакаме нещо по-така.. офф/бтв нарочно ли приказваш така или.. щото малко нерви вече бая постове напрай с тоя акцент странен |
off: не - само когато на много водка - иначе българския ми наред :)))))))))))))))) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|