Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Gentex
|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 10:13 pm Заглавие: Представяне на сайт с насоченост Ресурси за дизайна |
|
|
http://www.soft-bg.com е сайт който набляга на ресурсите за дизайнерите има шрифтове,лога,снимки,3d,четки за фотошоп и др.Мисля че ще ви е от помощ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 11:23 am Заглавие: |
|
|
За другите неща не знам, но тези GSM игрички май не са много-много "безплатен софтуер"? Или аз ли се бъркам? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 12:29 pm Заглавие: Re: Представяне на сайт с насоченост Ресурси за дизайна |
|
|
Gentex написа: | http://www.soft-bg.com е сайт който набляга на ресурсите за дизайнерите има шрифтове,лога,снимки,3d,четки за фотошоп и др.Мисля че ще ви е от помощ. |
А тия каки там вдясно па защо са??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentex
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 3:36 pm Заглавие: Българина е невероятен |
|
|
Българина е невероятен винаги търси под вола теле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 4:54 pm Заглавие: |
|
|
И в случая успява да го намери. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xenry

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 8:58 pm Заглавие: |
|
|
снимките не са лоши... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 10:41 pm Заглавие: |
|
|
Наистина снимките са доста добри. Защо не се представиш за фотография. Бил си на доста интересни и разнообразни места като гледам
пхпхпхпх :)) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentex
|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 6:32 pm Заглавие: Още доста ценни неща са добавени тези дни |
|
|
Още доста ценни неща са добавени тези дни.Дано са ви от полза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 10:15 am Заглавие: Re: Представяне на сайт с насоченост Ресурси за дизайна |
|
|
www.soft-bg.com написа: | новинарският портал |
не разбрах нещо
кончето кобилка ли е или миксер? _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentex
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 6:04 pm Заглавие: Първо се разбери със себеси |
|
|
Първо се разбери със себе си и ще видиш как ще почнеш да разбираш и другите неща от живота. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 6:14 pm Заглавие: |
|
|
doka4livi4ki sme ne6ti4ko??/
men li4no me kefi podhoda na saita
osobeno:
Раздел -> Дизайн Категория -> Други
Carmen Electra's Striptease Workout Video - Самоучител по стрийптиз.Курса води Carmen Electra
Hvala na takiva iniciativi sred mladite dizainerki!!! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentex
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 7:04 pm Заглавие: Опасни сте |
|
|
Опасни сте поне един няма ли да каже добра дума.Мисля ,че сме полезни поне малко.Но щом само упреци чувам явно не сме.Преповтарям се но българина е голяма работа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 7:26 pm Заглавие: |
|
|
и за какво по-точно добрата дума? =))
за сайта.... ми там няма какв оособенно да се каже..
за съдържанието - ок - обаче нищо ново - подобни ресурси са разпиляни навсякъде из нета - не ми е потрябвала четка, не съм си намерил/направил =)))
като цяло - добра идея, но ако очакваш да чуеш големи похвали и страшни суперлативи..... не мисля че тук ще стане това.
успех и киип дерзаинг =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentex
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Наистина има разпиляни ресурси из нета,но не всеки може да ги намери.Не е ли така?Ти може да си направиш четки и да си загубиш времето,но всеки ли може?Въпроса е че ако му потрябва даден ресурс на човек ще може да го намери лесно в сайта.Това е всичко.Не бъдете злобни.Радвайте се че все още има хора ,които се опитват да помагат на други, които не са толкова в час като вас.А на предните два коментара искам да предложа на двамата да си отворят тема кой е по-по-най.Това е в кръга на шегата.Успех на всички :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 1:46 am Заглавие: |
|
|
Gentex написа: | Наистина има разпиляни ресурси из нета,но не всеки може да ги намери.Не е ли така?Ти може да си направиш четки и да си загубиш времето,но всеки ли може?Въпроса е че ако му потрябва даден ресурс на човек ще може да го намери лесно в сайта.Това е всичко.Не бъдете злобни.Радвайте се че все още има хора ,които се опитват да помагат на други, които не са толкова в час като вас.А на предните два коментара искам да предложа на двамата да си отворят тема кой е по-по-най.Това е в кръга на шегата.Успех на всички :) |
Много яки четки, 10х _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:25 am Заглавие: |
|
|
Gentex написа: | Наистина има разпиляни ресурси из нета,но не всеки може да ги намери.Не е ли така?Ти може да си направиш четки и да си загубиш времето,но всеки ли може?Въпроса е че ако му потрябва даден ресурс на човек ще може да го намери лесно в сайта.Това е всичко.Не бъдете злобни.Радвайте се че все още има хора ,които се опитват да помагат на други, които не са толкова в час като вас.А на предните два коментара искам да предложа на двамата да си отворят тема кой е по-по-най.Това е в кръга на шегата.Успех на всички :) |
брях! май не си разбрал точно какво съм написал. потребителите в ТОЗИ форум, поне тези допуснати до спец. секции и прочие, се отличават с едни доста добри познания, способности и прочие фиичъри в различни области на изкуството.
пусни тоя портал в дир дот бъгъ и няма да смогнеш на похвалите и суперлативите =))) но не и тук.
нямам какво да кажа повече.
а относно забележчицата ти за темата "по-по-най", пак в кръга на шегата ще ти кажа че шеговито си я пускам покрай ушите, че е губене на време да се разправя човек с неразбрани и недоволни артисти... ма тва в кръга на шегата де. _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:52 am Заглавие: |
|
|
Gentex написа: | Наистина има разпиляни ресурси из нета,но не всеки може да ги намери.Не е ли така? |
Ми не е:)
Има един як руски портал например от който мога да си тегля книги за лого дизайн за матте пейнтинг за графичен и интериорен...(последно некви списания свъзрани с Гномон теглих...)
...така че намират се ;)
В една книжка за уебец пишеше, че сайтовете не били на принципа на бейзболните игрища "построй го и ще дойдат".
Успехец де :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:57 am Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Gentex написа: | Наистина има разпиляни ресурси из нета,но не всеки може да ги намери.Не е ли така? |
Ми не е:)
Има един як руски портал например от който мога да си тегля книги за лого дизайн за матте пейнтинг за графичен и интериорен...(последно некви списания свъзрани с Гномон теглих...)
...така че намират се ;)
В една книжка за уебец пишеше, че сайтовете не били на принципа на бейзболните игрища "построй го и ще дойдат".
Успехец де :) |
абе Михайловвввски, фани първо с пичатарството се оправи и тогава ела да говориш за тея книжки уеберските, ейй бахти младежта, 3 шкафа правилно не мое да сложи в едно каре, ма акъл за сайтове и книги ръси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentex
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:38 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов ще ми е интересно да видя такъв гуру ,понеже като такав се представяш в уеб пространството какво ти с тази начетеност и целомъдрие си сътворил.не се шегувам адски ми разпали любопитсвото.очаквам любопитстото да ми бъде задоволено.с уважение Gentex :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:51 pm Заглавие: |
|
|
mene pyk mi e stranno teq ti umozakliu4eniq za guruto ot kyde doidoha...
nabaral si 3 ruski wareza, napravil si sait s resursi - evala, kakvo iskash o6te? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|