Graphilla.com :: Преглед на тема - От тук - от там

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

От тук - от там

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Longanlon

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 12:06 pm    Заглавие: От тук - от там Отговорете с цитат

Здравейте,

Заинтересувах се от този форум, когато преди известно време в един друг (форума на aquariumbg) един потребител се възмущаваше как можело тук (графила) "да се изисква специално разрешение, за да упражняваш естественото си правода постваш", което според него било немислимо. Тъй като за мене пък е не само мислимо, но и разумно, а и (съвсем аматьорски) се занимавам с фотография, отскочих да видя. На първи поглед - приятели, които не знаех, че пишат тук, макар да е логично - Волен, Стас, Imperial…

На втори поглед - наистина не мога да попитам каквото искам където искам :) Тъй като наистина съм аматьор във фотографията (даже не фотографията а 'снимането:)) и електронното ретуширане на снимки не смятам, че 'мнението ми би било ценно за някого'. Все пак ми се ще да усъвършенствам уменията си, като получа отговори на някои въпроси, които са ми тъмна Индия за сега.

Както и да е, ето няколко неща, които съм щракнал и върху които (очевидно, за съжаление) съм се упражнявал с Photoshop cs2:

Морският свин

Тарантулата

Аквариумът

Лора

mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 12:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

още ти е рано
поработи над Щракането за да го превърнеш във Фотографиране и заповядай пак
Longanlon

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

с риск да стана нахален, още едничка от снощи:

Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети