Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 3:00 pm Заглавие: FKK Konstanz |
|
|
едно проектче малко хот :)
 _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 3:54 pm Заглавие: Re: FKK Konstanz |
|
|
PetyoDenev написа: | едно проектче малко хот :)
 |
..бе забелезал съм че художниците ич ги нема в уеба..., що тъй? Сигурно щото требе да се мисли извън собственото его...знам ли ...:( _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Ех Паста все още не съм загубил надежда някога леко да одобриш мой прект. Но пък като стане ще е гот ;))
благодаря за мнението _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 4:24 pm Заглавие: |
|
|
художниците??? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Ей го, пак тва его. Бе нема значение кой какво ще ти каже, требе сам да си създадеш ниво, ТИ трябва да си наясно че нещо не е наред и да търсиш САМ решение. За целта ти трябва много сериозна визуална култура по въпроса или ако нямаш такава да направиш проучване в дадента област, за да добиеш такава.
Тоя сайт не е добре за мен, и това е само въз основа на моята визуална култура.
..."кул-тур":)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 4:38 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | художниците??? |
...епа тия дето учат по родните университети .... _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Знаеш ли Паста от скоро съм тук ( във форума ) и много научих от колегите. Обаче още немога да си обясня каква е точно целта на форума. Мислех си че е място където може да получиш конкретен коментар който да ти помогне да изведеш конкретния проект и като цяло да подбриш работата си но май не е точно така. Получавал съм и конкретни коментари но повечето са принципни ( което не е лошо ) но не винаги помага.
Явно нещо не съм разбрал за идеята на форума, така го усещам. _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:14 pm Заглавие: |
|
|
не си, не си... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
ами да вземе да ме светне някой да се получи яснота поне ;) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:24 pm Заглавие: |
|
|
светвам!!!
тука си ги мерим ... някои са с 2-3 дължини пред останалите ... а други още си ги търсят ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 5:26 pm Заглавие: |
|
|
е сега вече ми е ясно
като ми порасне пак ще постна :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Петьо, не е добре работата. Първо май трябваше да кажеш с 2 думи за какво е проекта? Защото от дизайна не може много да се разбере. Почвам отгоре надолу пак:
Казах ти и преди по-внимателно с тея ефектчета ама ти пак си ги плющиш явно си те кефят. Абе много са ти малки размерите на дизайните забелязах, сега тва какво е? 720 рх, като правиш дизайн за 800х600 го прави на 770 рх примерно, сега е хем малък хем претрупан с глупости.
Тея линиики горе си ги забрани за следващите 6 месеца да ги ползваш, този надпис там какъв е? Нито добре седи, нито пък се разбира какво пише, махай го. "Колажа" това лого ли е там? ае заеби ги тея ефекти де, колко пъти да повтарям? Може ли да сложиш 2 сенки различни на буквите така? А тея палави триъгълници под текста...кво е тва? И тея букви едните щи извадят очите от големина другите от яркост.
Онази избелялата мома за кво си я сложил, да има нещо там? Ами другата булка от дясно, тя горката все едно от фурна си я извадил бе. Отдолу менюто ще ти извади очите с тва ярко червено на черния фон, другите 2 бутона са все едно взети от някой детски сайт и са плеснати там, па и сигурно и ти не знаеш защо точно там си ги сложил.
А тва www.fkk................. отдолу за какво го слагаш, ми то не се вижда за кво ти е?
Сега тъй като тъй като тва май е някакъв "entry page" така ми се чини поне, какво бих направил аз в случая:
Трия тва цялото, нов канвас и го мятам. Ако няма изисквания за цветове, щях да го оставя бял фона, бих намерил снимка на жена, ама цяла и някоя дето наистина е "hot" ако нямаш определени снимки за дизайна де, и всичко останало (тъй като е много малко) бих го вързал с тази снимка с леки заигравки по снимката и по фона примерно. Ако имат изисквания за цветове, пак по-същия начин. Друг фонт задалжително и никви такива ефектчета от твойте любимите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 9:02 am Заглавие: |
|
|
Петьо, подбора на цветовете и шрифтовете не е никак "Хот". Помисли там още малко и за композицията дали е хот... на мене ми е скучно, не ми заинтригува с нищо... Избягвай ги тея сенки под надписите. Най-много ме дранят тея стрелкички... за какво да му се невиди си ги наредил там!? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:51 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | светвам!!!
тука си ги мерим ... някои са с 2-3 дължини пред останалите ... а други още си ги търсят ... |
това е най-смисленната реплика в тази тема.
Петьо, натрупването на базисна визуална култура е задължително условие преди да се заемеш с правенето на така нареченото животно дизайн. В противен случай, местенето на тригълничета или градиенти няма да промени нищо. Навсякъде из форума има теми за полезни линкове във различни визуални области. Имаш Гроове Манифесто, имаш google в края на краищата, в момента все още има бройки от тиража на История на Красотата на Умберто Еко. Това последното е малко далеч от темата но помага.
ако четеш руски. http://www.narisoval.ru/ може би ще ти даде някой идеи.
хаиде успех, че и аз се разписах.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Мерси pipi _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:17 am Заглавие: |
|
|
Имам забележки отностно щрифта: Използваш прекалено много различни видове още в заглавната страница. Препоръчвам ти да прилагаш еднакви шрифтове за еднакви функции- имам предвид за бутоните в случая.
Червените стрелки са много и губят смисъла си. Ако искаш да ги използваш всичките приложи евристични операции или ритмика. Прозрачност и размера могат да ти помогнат в преодоляване на визулния проблем.
Интерено ми е да видя как стои този сайт в браузъра на 1024х768
Харесват ми графичните изпълнения и предполагам, че те добре се вписват в фирмената философия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|