Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sabev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 11:05 am Заглавие: |
|
|
направил си анкетата да не работи като изберем "не" (о; |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 4:08 pm Заглавие: |
|
|
dreado написа: | направил си анкетата да не работи като изберем "не" (о; |
Анкетата въобще неработи. Е добре никой ли няма да каже нещо по дизайна? Толкова ли е зле? Нямам ли напредък? _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 1:19 pm Заглавие: |
|
|
e tuk osven edin header i edno menu ne se vijda nishto drugo.. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 1:28 pm Заглавие: |
|
|
... логцето е абсолютно не това! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Не е добре и ще ти каза защо:
1. Никак не ми седи футболно. Освен тревата по нищо друго не напомня за тематиката. Още повече, че тази трева повече на няква поляна прилича отколкото на футболно игрище. Можеш да сложеш някви линии, футболна топка и тн. Ама тва ся е нищо.
2. Логото може да бъде доста по-добро според мен. Ама тук други ще ти кажат с кво можеш да го подобриш.
3. Заглавието (bgsoccer.info) е ужасно. Сложено е там просто ей така да има нещо и е изключително голямо.
4. Това блокче за логина дет си го сложил е доста грозно. Най-малкото можеше да подредиш елементите в него и да го форматираш като хората.
5. В съдържанието няма нищо - пейстнал си един текст и тва е. Изглежда точно, че все едно само по хедъра и менюто си работил. А останалото къде е? Един сайт не е само хедър и меню.
6. И като цяло всичко седи мноооогооо незавършено.
Има и други дребни неща, ама няма нужда да ти пълня главата с тях засега.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 12:20 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Не е добре и ще ти каза защо:
1. Никак не ми седи футболно. Освен тревата по нищо друго не напомня за тематиката. Още повече, че тази трева повече на няква поляна прилича отколкото на футболно игрище. Можеш да сложеш някви линии, футболна топка и тн. Ама тва ся е нищо.
2. Логото може да бъде доста по-добро според мен. Ама тук други ще ти кажат с кво можеш да го подобриш.
3. Заглавието (bgsoccer.info) е ужасно. Сложено е там просто ей така да има нещо и е изключително голямо.
4. Това блокче за логина дет си го сложил е доста грозно. Най-малкото можеше да подредиш елементите в него и да го форматираш като хората.
5. В съдържанието няма нищо - пейстнал си един текст и тва е. Изглежда точно, че все едно само по хедъра и менюто си работил. А останалото къде е? Един сайт не е само хедър и меню.
6. И като цяло всичко седи мноооогооо незавършено.
Има и други дребни неща, ама няма нужда да ти пълня главата с тях засега.
Успех! |
Мерси от 2-3 седмици чакам някой да ми каже нещо смислено, но така и не се получи ти си първия и може би единствен :) заа което ти благодаря. Сега се хващам в ръце и до 1 седмица се надявам да го оправя да бъде добре. _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|