Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:58 am Заглавие: na6 4ovek ;) |
|
|
mratva piqbn ma videh 4e tuk s postva i rekoh da postna edin wip .BTW da sa jibvi i zdravi bobi i edi ;)
tova e zbrush +3ds milseh da go postna kato e zavar6en no mai nqma da go zavar6a nikoga :(
 _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:12 pm Заглавие: |
|
|
Абе има още много работа, ти си знаеш, но добре е тръгнало... и ми писна всеки път да те прибирам долен алкохолик такъв!!! :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 1:41 pm Заглавие: |
|
|
приликата с един мой клиент е просто удивителна.... а това което просто ме порази е че чак сега си давам сметка тоз клиент колко прилича на Васил Левски.... :)
луда работа, даа :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
mnogo mi se iska da go vidq zawar6en |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 11:54 am Заглавие: |
|
|
dobre 4e nikoi ni6to ne kaza ;) tova mi e za urok da e postvam wip-ove _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Ми кво да кажа, супер е!
Навремето имах поръчка за портрет на Васил Левски и така по спомен ми се струва, че устата му е с една идея още по-голяма. Но може и да се лъжа. На всяка цена го завърши! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|