Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 3:40 pm Заглавие: проблем с TGA файлове в CS2 - моля спешно |
|
|
Здр, имам следния проблем с TGA файловете експортнати от PhotoShop CS2-ка.
Не може да се експортне TGA с прозрачност. Независимо дали се екпортва като path или просто лейър с прозрачност. Отвори ли се в "премиер" примерно и прозрачността я няма. Това става само при CS2, а при CS си е наред...това го казвам в случай, че някой предположи че не слагам отметката на "alpha" при експорта, или други дребни подробности, които със сигурност са съобразени.
Мерси _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Да така е, експортни си тифче :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 4:20 pm Заглавие: |
|
|
dickens написа: | Да така е, експортни си тифче :) |
тва кво значи??? Всички го имат този проблем и няма "fix" засега...?!?
Има update на сайта на ADOBE, ама не пише нищо за този проблем, а аз не инсталирам update, ако програмата си работи добре и update-та не разрешава важен проблем _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 5:36 pm Заглавие: |
|
|
ми не знам дали ще ти помогна ама при мен тоя проблем го няма. има си прозрачност таргата. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ми не знам дали ще ти помогна ама при мен тоя проблем го няма. има си прозрачност таргата. |
Т'ва как го изпробва?!? Ако го отваряш отново в "Шопа"...мда има, ама в "премиера" няма! _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Pich, ti neshto se karash li kakvo?
Kakvi sa tia vuprositelno-udivitelni suchetania? :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 7:56 pm Заглавие: |
|
|
MixMike написа: | Bio написа: | ми не знам дали ще ти помогна ама при мен тоя проблем го няма. има си прозрачност таргата. |
Т'ва как го изпробва?!? Ако го отваряш отново в "Шопа"...мда има, ама в "премиера" няма! |
тествано е в 3dsmax. записано във Pshop CS2 със Alpha Channel, който работи като Alpha Channel в 3dsmax. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MixMike

|
Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 11:04 am Заглавие: |
|
|
bio, благодаря, а ти приятелю sumo не ти разбирам шльокавицата, па да не говорим, че и нямаш мнение по темата, или само разчесваш мазолите с клавиатурата? _________________ Me, My self and My microphone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|