Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 7:30 pm Заглавие: Concept Page |
|
|
просто нещо ново..
 _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 9:11 pm Заглавие: |
|
|
хъх
Ама нещо не мога да схвана какво точно се случва.
Малко ми е объркано. _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 11:38 pm Заглавие: |
|
|
ами всъщност няма особено значение, лейаута не е домислен като хората, панелите са кофти подредени, по скоро сум работил по графичната част.. случката не е нищо конкретно гледах просто да има всякакви гледни точки, близък и далечен план.. тва е,,, _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:33 am Заглавие: |
|
|
Ахам разбирам.Мен ми харесва перспекивата наи -долу дето е.Обаче тези знамена или каквото са там нещо много силно си ги подчертал като цвят.Според мен щеше да е по добре да ги слееш леко със фона.Защото сега седят малко не реално на обстановката.А и на този дето главата му е сцепана в движение(motion)-изражението му седи като все едно е паднала вече на земята.Много статична ми седи просто.Но това все пак си е само мое мнение. _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 10:41 am Заглавие: |
|
|
хехе и за чаршафите и за изражението съм съгласен, така си е.. можеше да си поиграя да стане по-динамичен кадъра с разрязването, а на чаршафите и аз незнам що сложих цвят... иначе мерси за коментарите _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|