Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
raVen
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:55 pm Заглавие: Divine Horror |
|
|
Както обещах малко работи в цвят! Рисувани са преди две години с маслени бои на грундиран катастрон 50/70.
Evoke
Inhuman Touch
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 12:58 am Заглавие: |
|
|
Много искам да видя _сега_ какво рисуваш с цвят:) В миналата тема не се обадих, нещата са ти зверски яки, аз съм ти супер-фен още от Торглуна насам. Орнаметниката и решенията концептуалните на брони разни и джиджавки са мнооого мноооого добри. Цялостни са и са реалистични и имат смисъл и са на правилни места...Дай нови сега а не отпреди две години, не е честно да ни мъчиш с догадки, ГарВане:) btw може би би било яко ако си опростиш малко логото и го намалиш че дърпа погледа на всичките ти работи в момента. Култ! Искам още да гледам:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:10 am Заглавие: |
|
|
прекрасна обработка:) само нещо ме притеснява може би заради скапания ми монитор у нас или... стоят ти повече като графики отколкото като живопис и не заради друго ми просто осветените участъци са еднакво светли... например при ъндеда... осветените участъци от кожата са много близки като тониране и цвят със камената текстура на арката зад него.. но може да е заради монитора ми де:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 8:41 am Заглавие: |
|
|
за да бъда честен ще кажа че графиките повече ми харесват- при тях (лично за мен) има много повече дълбочина,
а местата където детайла ти потъва ми идват някакси естествено.....
при цветните всичко ми изглежда мазно*, детайла е много остър и разбива формата като цяло, няма дълбочина, всичко е разработено еднакво-
т.е. и при предните и при задните планове елементите са еднакви по сила....
при Evoke по- близкият крак изглежда незабележим и много по-малко детайлен от този дето е на заден план,
ръката се е сляла с торса, обемите на мускулите навсякъде са еднакви като светлосила,
няма доминиращи елементи (говоря само за фигурата) ...
при Inhuman Touch се е получило същото- и задният план и предният се сливат заради еднаквият по инетнзивност детайл,
а светлите петна са еднакви по светлосила....
и накрая за да не прозвуча даскалски, ще спомена -
двете работи много ми харесват и всичко дето написах по горе няма за цел да покаже, че съм над тези неща ,
и че ако аз бих нарисувал нещо такова няма да допусна същите грешки :)))
просто да се коментира е много по- лесно отколкото да се направи нещо стойнстно :)))
*не знам дали ще ме разбереш правилно , ама преди мнооооого години имаше една напълно отречена сега техника,
дето при графика хората си носеха памучета за да замазават, вместо да правят щрих... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 9:26 am Заглавие: |
|
|
присъединявам се към мнението на Мейсман. Някак си го няма тоя WOW! ефект който постигаш при графиките. Иначе като че ли първото по- ми допада :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 11:07 am Заглавие: |
|
|
Пич много са ти сурови нещата и композиционно претрупани, и този памуклийски ефект които си постигнал..ЪЪЪ Не ми допадат.;( _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:26 pm Заглавие: |
|
|
сурови май не са, но пък си е вярно, че моливите са по-добри;)))
не че тези не ми харесват:) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Ситуацията с тези два плаката е наистина доста сложна. По принцип графичния ефект е съзнателно търсен, което донякъде оправдава липсата на живописни стойности. Представените тук изображения са снимани с фотоапарат, а това намалява значително качеството, но технически нямам възможност да ги скенирам (това го казвам най-вече за този мазен блър, който се получи отгоре до долу).
Въпреки това голяма част от критиката е напълно основателна! Дори когато ги завърших преди 2г., макар че тематично доста ги изживявах, усещах, че като изпълнение не са както трябва. Това е причината да не са показвани досега и повод за решението ми да пусна първо тях. Сега си давам сметка за допуснатите при рисуването им грешки, но да чуеш градивна критика, която да изостри вниманието ти към определен проблем е незаменимо! За това Мейсман най-много заслуга имаш ти, за което благодаря!
Джоуви написа: | Много искам да видя _сега_ какво рисуваш с цвят:)...
...Дай нови сега а не отпреди две години, не е честно да ни мъчиш с догадки, ГарВане:)... |
Джоуви трябваше да ги пусна тези неща, много работи съм нарисувал без да видят бял свят, какъв е смисъла ако съм ги правил тъй само за мене си? С cRoW работим над нов сайт, а аз отделно от това съм се сборил с таблета, скоро гледам ще има някакви резултати :)
ma4u4a, тъкмо ще пращам и гледам, че пишеш! Хубаво е, че моливите са по-добре, те са ми новички. Инак лошо за мен :))) _________________ Memento mori |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Добри са работите,незнам дали си пробвал да си пуснеш някоя в грейскал ь))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raVen
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Много хубаво упражнение, gb! Грейскала най-добре показва и слабото и силното в една картина, поне ако се говори за степени и композиция на светлината. Обикновенно винаги минавам през този тест цветните си работи. Показвам резултата в суров вид (без никаква друга обработка)
Evoke
Inhuman Touch
 _________________ Memento mori |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:57 pm Заглавие: |
|
|
кат черно бели стоят мно здраво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:50 pm Заглавие: |
|
|
chernat написа: | кат черно бели стоят мно здраво |
определено
не ти е проблем обема, само малко цветовете ;)
явно все пак виждаш нещата доста графично и от там идва, но пък няма нищо лошо в това! Графината ти техника е страшна! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 4:30 pm Заглавие: |
|
|
черно белите седят брутално (както би казал жовито) :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|