Graphilla.com :: Преглед на тема - Divine Horror

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Divine Horror

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
raVen

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:55 pm    Заглавие: Divine Horror Отговорете с цитат

Както обещах малко работи в цвят! Рисувани са преди две години с маслени бои на грундиран катастрон 50/70.

Evoke

Inhuman Touch
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 12:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много искам да видя _сега_ какво рисуваш с цвят:) В миналата тема не се обадих, нещата са ти зверски яки, аз съм ти супер-фен още от Торглуна насам. Орнаметниката и решенията концептуалните на брони разни и джиджавки са мнооого мноооого добри. Цялостни са и са реалистични и имат смисъл и са на правилни места...Дай нови сега а не отпреди две години, не е честно да ни мъчиш с догадки, ГарВане:) btw може би би било яко ако си опростиш малко логото и го намалиш че дърпа погледа на всичките ти работи в момента. Култ! Искам още да гледам:)
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

прекрасна обработка:) само нещо ме притеснява може би заради скапания ми монитор у нас или... стоят ти повече като графики отколкото като живопис и не заради друго ми просто осветените участъци са еднакво светли... например при ъндеда... осветените участъци от кожата са много близки като тониране и цвят със камената текстура на арката зад него.. но може да е заради монитора ми де:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 8:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за да бъда честен ще кажа че графиките повече ми харесват- при тях (лично за мен) има много повече дълбочина,
а местата където детайла ти потъва ми идват някакси естествено.....
при цветните всичко ми изглежда мазно*, детайла е много остър и разбива формата като цяло, няма дълбочина, всичко е разработено еднакво-
т.е. и при предните и при задните планове елементите са еднакви по сила....

при Evoke по- близкият крак изглежда незабележим и много по-малко детайлен от този дето е на заден план,
ръката се е сляла с торса, обемите на мускулите навсякъде са еднакви като светлосила,
няма доминиращи елементи (говоря само за фигурата) ...

при Inhuman Touch се е получило същото- и задният план и предният се сливат заради еднаквият по инетнзивност детайл,
а светлите петна са еднакви по светлосила....

и накрая за да не прозвуча даскалски, ще спомена -
двете работи много ми харесват и всичко дето написах по горе няма за цел да покаже, че съм над тези неща ,
и че ако аз бих нарисувал нещо такова няма да допусна същите грешки :)))
просто да се коментира е много по- лесно отколкото да се направи нещо стойнстно :)))

*не знам дали ще ме разбереш правилно , ама преди мнооооого години имаше една напълно отречена сега техника,
дето при графика хората си носеха памучета за да замазават, вместо да правят щрих...

mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 9:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

присъединявам се към мнението на Мейсман. Някак си го няма тоя WOW! ефект който постигаш при графиките. Иначе като че ли първото по- ми допада :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич много са ти сурови нещата и композиционно претрупани, и този памуклийски ефект които си постигнал..ЪЪЪ Не ми допадат.;(
ma4u4a

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сурови май не са, но пък си е вярно, че моливите са по-добри;)))
не че тези не ми харесват:)

бу.
Върнете се в началото
raVen

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ситуацията с тези два плаката е наистина доста сложна. По принцип графичния ефект е съзнателно търсен, което донякъде оправдава липсата на живописни стойности. Представените тук изображения са снимани с фотоапарат, а това намалява значително качеството, но технически нямам възможност да ги скенирам (това го казвам най-вече за този мазен блър, който се получи отгоре до долу).
Въпреки това голяма част от критиката е напълно основателна! Дори когато ги завърших преди 2г., макар че тематично доста ги изживявах, усещах, че като изпълнение не са както трябва. Това е причината да не са показвани досега и повод за решението ми да пусна първо тях. Сега си давам сметка за допуснатите при рисуването им грешки, но да чуеш градивна критика, която да изостри вниманието ти към определен проблем е незаменимо! За това Мейсман най-много заслуга имаш ти, за което благодаря!

Джоуви написа:
Много искам да видя _сега_ какво рисуваш с цвят:)...
...Дай нови сега а не отпреди две години, не е честно да ни мъчиш с догадки, ГарВане:)...

Джоуви трябваше да ги пусна тези неща, много работи съм нарисувал без да видят бял свят, какъв е смисъла ако съм ги правил тъй само за мене си? С cRoW работим над нов сайт, а аз отделно от това съм се сборил с таблета, скоро гледам ще има някакви резултати :)

ma4u4a, тъкмо ще пращам и гледам, че пишеш! Хубаво е, че моливите са по-добре, те са ми новички. Инак лошо за мен :)))
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добри са работите,незнам дали си пробвал да си пуснеш някоя в грейскал ь)))
Върнете се в началото
raVen

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много хубаво упражнение, gb! Грейскала най-добре показва и слабото и силното в една картина, поне ако се говори за степени и композиция на светлината. Обикновенно винаги минавам през този тест цветните си работи. Показвам резултата в суров вид (без никаква друга обработка)

Evoke

Inhuman Touch

chernat

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кат черно бели стоят мно здраво
Върнете се в началото
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chernat написа:
кат черно бели стоят мно здраво

определено
не ти е проблем обема, само малко цветовете ;)
явно все пак виждаш нещата доста графично и от там идва, но пък няма нищо лошо в това! Графината ти техника е страшна!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2006 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

черно белите седят брутално (както би казал жовито) :))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети