Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 4:46 pm Заглавие: Признаци на изперкване... |
|
|
В кои моменти се хващате че работат с компютър ви идва в повече?
Аз се усещам когато:
Натискам спейс за да придвижа с мишката страницата надолу в броузера (това с таблета)
Натискам F3 (zoom out -corel) за да прегледам страницата в броузера по-отдалеч.
Хващам всеки съседен мобилен телефон или дистанционното за да правя двойни кликове
повтарям до 5 пъти клавишни комбинации с ALt независимо, че за това време мога да мина през необходимите менюта - докато не стане както съм си го наумил.
Хващам се че чета от разстояние 10 см от монитора без да има нужда.
В "Опера"-та имам 30 страници - прегледа им последователно вкючва - next - F5 - next F5 - next F5....
Като се сетя за друго ще си кажа :)
Някой желаещ да се излага...? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 5:55 pm Заглавие: Re: Признаци на изперкване... |
|
|
ники михайлов написа: | Хващам всеки съседен мобилен телефон или дистанционното за да правя двойни кликове
|
Това е нищо - аз веднъж проведох цял телефонен разговор по ... мишката. :D
(... ама си имам извинение - спеше ми се :р ) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 5:58 pm Заглавие: |
|
|
хихи
аз като си рисувам с моливчета и боички (не на компютъра) и много пъти съм се опитвала да си дам ундо, но не]о не се получава :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Аз веднъж след няколко безсънни нощи взех от един френд кабел някакъв и когато той каза, че му трябва обратно много бързо аз го успокоих, че ще го копирам и ще му го върна още веднага......... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 7:46 pm Заглавие: |
|
|
хехехе... бе за бачкане не знам, ама след три денонощия нонстоп Diablo II се усетих че пресичам на червено, мислейки си че съм с пълна кръв и с пълен колан rejuvenation-ки =)))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 10:04 pm Заглавие: |
|
|
:D
С поушъни и без... аз като пресичам път първо се углеждам за алианси... :D _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 10:05 pm Заглавие: |
|
|
оглеждам
shame on me:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 10:18 pm Заглавие: |
|
|
хахаахах тва с ъндо-то е редовен номер, аз дори в академията като съм в живописното ателие при грешка вместо парцал почвам нервно да търся в ляво от себе си клавиатурата и най-вече Ctrl+Z...
иначе и други мизерии има, примерно току що съм затворил всички приложения които съм използвал до момента и оставам сам със десктоп-а, но продължавам през 25-30 сек да натискам Ctrl+S...
обезумявам когато попълвам каквито и да е документи тъй като винаги си мисля че мога да върна до "х" брой движения назад...естествено след грешка околните умират от смях защото отново придобивам странното държание на човек загубил 50лв банкнота, търсейки ъндо.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 10:21 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | :D
С поушъни и без... аз като пресичам път първо се углеждам за алианси... :D |
i s pravo... shtoto izlizame ot hrastite i susichame ordata bezmilostno _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 10:38 pm Заглавие: |
|
|
*когато в даден момент се събуждам от натрапчивия звук от буфера с отпечатана клавиатура на челото и лигичка в/у интервала.
*когато погледна часовника към 2:00 и без да мигна и веднъж виждам че станало 5:20 и съм спал с отворени очи. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 12:47 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | *когато в даден момент се събуждам от натрапчивия звук от буфера с отпечатана клавиатура на челото и лигичка в/у интервала.
*когато погледна часовника към 2:00 и без да мигна и веднъж виждам че станало 5:20 и съм спал с отворени очи. |
мдааа...
или да се събудя връз кб-то, да стана да се съблека и пак да си седна на стола и дум главата на клавиатурата.... зимъска некак си по-се довличах в леглото кат ми станеше зиморничаво ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 10:29 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | или да се събудя връз кб-то, да стана да се съблека и пак да си седна на стола и дум главата на клавиатурата.... зимъска некак си по-се довличах в леглото кат ми станеше зиморничаво ;) |
е аз удрям глава в таблета, ама той носи
първи признак таблета от "Гошо Тъпото" минава на "Копеленце Жалко"
а оная история с ctrl+z много коварна, пък като си смолив и гумата като си е хванала пак пътя без да се обади е още по-гадно, че няма ctrl+z _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 1:09 pm Заглавие: |
|
|
kogato se vbesia che v knigite i niama find i copy. kogato si misleh che moga lesno da si kalibriram televizora. _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Е в тая тема има много да се разправя...
* Правиш дизайн на страничка и с рола на мишока зумваш (Corel), а се чудиш що не ходи нагор-надолу, после като го погледнеш в браузъра се чудиш що не зумва на картинката ...
* Ctrl + Z - при работа с химикал/молив и хартиен носител си е ясно от време оно...
* писането на хартиен носител с 4 и 6 беше дълъг и мъчителен процес, както и смяната от латиница на кирилица :(
* опити за мърдане на курсора по екрана като си добарал кутията с цигари а не мишката са също отчайващи (поука - кутията трябва да стой винаги от ляво)
* стрейфането по улиците и оглеждането със завъртане на цяло тяло, както и опитите за зум по балконите на хората да не те дебне някой също са си оказвали влияние след дългите нощни на Q3 или UT.
* Най ме е яд като не съм си включил MapHack-а в реални живот като се разхождам по улиците, не е като в Diablo-то :)
* Също бъркането на горещите копчета като минеш от 1 програма на друга е доста дразнещо...
* Отпиването на 3-4 големи глъдки от чашата с кафе е доста кофти номер, като си мислиш, че това е чашата с вода/кола :) _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Io_the_STEALTH написа: | * Отпиването на 3-4 големи глъдки от чашата с кафе е доста кофти номер, като си мислиш, че това е чашата с вода/кола :) |
кофти номер е когато това е чашата в която си топкаш четките:)
акварела има странно мазно неприятен вкус _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:33 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | хихи
аз като си рисувам с моливчета и боички (не на компютъра) и много пъти съм се опитвала да си дам ундо, но не]о не се получава :D |
e това с UNDO-то е много често срещан признак на лудост :D - и при мен! :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
|
|
Io_the_STEALTH написа: |
* Също бъркането на горещите копчета като минеш от 1 програма на друга е доста дразнещо... |
Ееееех тоз Ctrl+W в корела колко е удобен :)
Направо да се чудиш как не са го интегрирали по същия на всички други софтуери :)))) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
|
|
ma4u4a написа: | кофти номер е когато това е чашата в която си топкаш четките:)
акварела има странно мазно неприятен вкус |
Don't tell me ...
Кофти номер, важиш! ... Съболезнования ...
:) _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Io_the_STEALTH написа: | ...Съболезнования ...
|
като нагъна терпентина, тогава;) _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Успокояващо действа, като знам, че липсата на ънду-то е проблем с който и другите са се сблъсквали :P
А имах и един период на скоро в който май малко преклаих с DotA Allstars , защото често си мислех за разни хора на различни места или в някой и друг филм, как трябва да дигнат ниво и да си засилят някоя магийка :) или определно си мислех как за да направя нещо ми трабва още малко сила и дигана на ниво :) Много е интересно като се усетя в такъв момент, защото си давам сметка, че много инстинктивно съм си го помислила съвсем наистина! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|