Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:03 pm Заглавие: coca-cola & фабрика за чудеса |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=0x3dfbbaOGI&search=cola
Като го гледах преди време се чудих кога ще тръгне и по нашите екрани, а сега гледам, че по бТВ са пуснали и тиизърче :) На мен лично рекламата страшно много ми харесва, браво на екипа зад нея :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Не знам защо, но като гледах се сетих за "Боговете сигурно са полудели" (май втората част беше тва) - с аборигените, дето в селото им падна бутилка Кола от един самолет... сега, ако го гледам пак веднага ще се замисля, колко ли са кихнали Кока Кола за тоя филм... явно съм деформиран :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 12:14 am Заглавие: |
|
|
Незнам, но рекламата за рекламата беше малко глупава идея... Самата реклама има страхотно настроение! Една от любимите ми е до момента! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 1:28 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Незнам, но рекламата за рекламата беше малко глупава идея... |
Дам, съгласен съм за това. Някак си след това се губи цялостното усещане от самата реклама като си гледал бая части от нея.. а след тва само ше я сглобят... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 9:31 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Незнам, но рекламата за рекламата беше малко глупава идея... Самата реклама има страхотно настроение! Една от любимите ми е до момента! |
Не съм гледал за тази но я провери тук ,мейкинга за този им бранд. Невероятно е! _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|