Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 9:33 pm Заглавие: rimlian4e wip |
|
|
V momenta si razcukvam malko na seriozno i tova rimsko voini4e skoro 6te ima 6lem i 6te e ne pove4e ot 2500 poligona.
Kritiki i pohvali sa dobre do6li :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
popoff

|
Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 4:45 pm Заглавие: |
|
|
... eй така и не изкарах модел от четката към макса ... много добре си го пипнал ... браво :) _________________ ... аз не съм потребител със специални права ... f**k !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 4:57 pm Заглавие: |
|
|
ами аз не знам дали не е нарочно де - но няма ноздри; иначе е доволно културно моделчето :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 1:34 pm Заглавие: |
|
|
mim ideiata e 4e sled brushvaneto 6e se lepne normal cartata na nisko poligonen model,ta za tota kakvoto ima kato dupki (osven o4ite) 6te e samo 4erna risunka :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 1:50 pm Заглавие: |
|
|
аз да питам че не се занимавам про с 3D - това displacement ли е? _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
azrael

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Симпатяга.. само корема и ушите нещо ми куцат - тия плочки прекалено остро изпъкват... но пък мутрата е готина :) _________________ ..aut inveniam viam aut faciam.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 8:45 pm Заглавие: |
|
|
emi v slu4aia niama da e diplasement 6toto disp iziskva prerendnat model a ideiata e v maxa posle da se pekne texturata s lightmap,normal map i difuse i specular i da se napravi iliuziata za obem a ne da se suzdade su6tinski takuv,taka 4e kompa da moje da pokazva v real time.A kolkoto do PRO imam mnogo protiv izpolzvaneto na tazi duma (ako vzimaneto na pari za svur6ena rabota nezavisimo ot neinoto ka4estvo e PRO....koeto e tendencia v BG.......) mi az o6te sum na svobodna praktika 6toto sum malko neseriozen i 6toto do momenta ne sum napravil ni6to su6testveno interesno ta da me haresa niakoi :)
Abe tursa si rabota 6toto iskam da u4a ot profesionalistite v BG a ne da si bluskam glavata sam,a i imam merak da stane ne6to ot men no do momenta ili vreme pokrai universiteta niama ili kompa me spuva ili kvo li ne :P ta za tova samo rimlian4eta i podobni prava. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 11:06 am Заглавие: |
|
|
10x за разяснението :)
очаквам с нетърпение да го видя как ще изглежда :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
nai nakraia mi minaha izpitite i namerih malko vreme da si napravia unwarpa i normal mapa.......oooofff malko po4ivka ot daskaluka
ima malko artefakti no 6te gi opravia skoro :) _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 7:17 pm Заглавие: |
|
|
obih si nervite s toia zbrush i normal mapa ama pone moga da kaja 4e nau4ih edin ton novi ne6ta i kato za purvi opit v low poly ne6tata mai dobre se spraviam
purvite teksturi izglejdat taka:
znam 4e ima problem na prustite na krakata no za sega nemam nervi (a i o4i ve4e) 6te go otstrania utre _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 12:08 pm Заглавие: |
|
|
яяя - добре се получава:)
а дали е възможно вече да си поичраеш повече с текстурите - специално по метала - там драскотини, патина - та да стои по-метално - само като предложение ;) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 1:11 pm Заглавие: |
|
|
ima6e malko strani4na i vajna rabota ot tipa TRIABVA i malko go otlijih rimlianina no tia dni pak 6e go razcukam _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|