Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Alexia
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:34 pm Заглавие: Къде ми отиде темата??!? |
|
|
Защо е нужна цензура във форум за изкуство?? Май момчетата, дето са модератори, са много комплексирани, щом трият такива неща. Какво става ве пичове, да не са ви по-малки от тези на рисунките ми?!?
Много съм потресена от начина, по който се държите... 16 години минаха от комунизма и нищо не се е променило...
Просто исках мнения за техниката ми и исках да разбера дали съм допуснала анатомически грешки, защото това не бяха снимки, рисувала съм всичко с фотошоп. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
продължава да ми е забавно да те чета;) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:57 pm Заглавие: |
|
|
само патки и сливи арт не правят
вземи покажи малко арт сега _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:58 pm Заглавие: |
|
|
потресаващо забвно... изкуство, наука,техника, комплекси, комунизъм, анатомия... discovery chanel...
имам процедурно предложение, ако искаш да почнеш пак отначало™ ? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 1:59 pm Заглавие: |
|
|
Тука при нас си е комунизъм, другарко. Като не идвате на партийни събрания - така ще става. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Ми да идва, може да си подобри анатомията :РРРРРРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 4:19 pm Заглавие: |
|
|
deba basi temata sum izpusnal .. :/ _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 4:42 pm Заглавие: Re: Къде ми отиде темата??!? |
|
|
Alexia написа: | ... исках да разбера дали съм допуснала анатомически грешки ... |
Ако анатомията те притеснява - из Интернет ехеее колко сайта с 'референции' можеш да намериш ... съм чувала. ;) _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:06 pm Заглавие: Re: Къде ми отиде темата??!? |
|
|
Alexia написа: | Защо е нужна цензура във форум за изкуство?? Май момчетата, дето са модератори, са много комплексирани, щом трият такива неща. Какво става ве пичове, да не са ви по-малки от тези на рисунките ми?!?
Много съм потресена от начина, по който се държите... 16 години минаха от комунизма и нищо не се е променило...
Просто исках мнения за техниката ми и исках да разбера дали съм допуснала анатомически грешки, защото това не бяха снимки, рисувала съм всичко с фотошоп. |
не споменавай "изкуство" тук! :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:09 pm Заглавие: |
|
|
аз също мога да услужа със един референс:) и все пак не трябваше да се трие темата.. кой все пак я изтри тая тема? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:27 pm Заглавие: Re: Къде ми отиде темата??!? |
|
|
Alexia написа: | Защо е нужна цензура във форум за изкуство?? Май момчетата, дето са модератори, са много комплексирани, щом трият такива неща. Какво става ве пичове, да не са ви по-малки от тези на рисунките ми?!?
Drugarko Alexieva, edin konstruktiven vupros imam kum vas, ve4eren akt praktikuvali li ste nqkoga ili prosto 4alga slu6ate? _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:27 pm Заглавие: |
|
|
аз.. по малки са ми.. и двата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Kato stana vupros za 4alga, nqkoi poznava li silno 4alga entusiaziran 4ovek, navutre v kebap4etata i vsi4kite mu rakii i salati, fen na dulboko izrqzanite dekolteta i su6evremenno dobur designer? _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:32 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | аз също мога да услужа със един референс:) и все пак не трябваше да се трие темата.. кой все пак я изтри тая тема? |
не задавай подобни въпроси!!!
дай 5 еуро и щи кажа! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:35 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | DR2 написа: | аз също мога да услужа със един референс:) и все пак не трябваше да се трие темата.. кой все пак я изтри тая тема? |
не задавай подобни въпроси!!!
дай 5 еуро и щи кажа! |
Само за пет ли :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | аз също мога да услужа със един референс:) и все пак не трябваше да се трие темата.. кой все пак я изтри тая тема? |
argh .. tamun misleh i az da predloja referance .. tiuh .. ae Muta .. ti pechelish .. vupreki che ne e qsno tochno kvo .. huhu .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | DR2 написа: | аз също мога да услужа със един референс:) и все пак не трябваше да се трие темата.. кой все пак я изтри тая тема? |
argh .. tamun misleh i az da predloja referance .. tiuh .. ae Muta .. ti pechelish .. vupreki che ne e qsno tochno kvo .. huhu .. |
Сега референсите ли ше си мерите :РРРРРРРРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:54 pm Заглавие: |
|
|
... det se vika ... shhht ... da ne vada REFERESNO !!! .. mugagag .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 5:54 pm Заглавие: |
|
|
x-lab написа: | Kato stana vupros za 4alga, nqkoi poznava li silno 4alga entusiaziran 4ovek, navutre v kebap4etata i vsi4kite mu rakii i salati, fen na dulboko izrqzanite dekolteta i su6evremenno dobur designer? |
ми знам ли ако аз съм добър дизайнер май отговарям на условието:)
Boteff написа: | argh .. tamun misleh i az da predloja referance .. tiuh .. ae Muta .. ti pechelish .. vupreki che ne e qsno tochno kvo .. huhu .. |
няма значение кфо.. не подбирам напоследък:) ... ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕЕЕЕ:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 6:26 pm Заглавие: |
|
|
бих пуснал един референс на стоковата борса ... барем ударя некой дивидент-ка
явно тази тема ще последва примера на първата!
ще мине под знака на катинара точно в 19:00... не спорете с близки и модератори...това ще ви донесе само неприятности в личен план! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|