Young_Jedi
Регистриран на: 15 Ное 2004 Мнения: 2 Местожителство: Plovdiv In A Galaxy Far Far Away...
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:10 pm Заглавие: The BRAN Project - concept art contest |
|
|
Представям ви проекта BRAN
Идея за някаква подобна история се въртеше в главата ми от дълго време (fan4battle знае, разправях му когато се видяхме :) ). В края на миналата година след като нахвърляхме различни идеи за герои и неща, които искаме да вкараме аз и приятеля ми и съавтор Орлин се захванахме с писане на история за комикс-поредица, която в последствие мутира във филмов сценарий.
Вероятно сценария щеше да е готов преди повече от три месеца ако не бяха различни неща, които ни караха от време на време да прекъсваме писането и забавяха работата ни - изпити при мен, нощни смени при Орлин (той е лекар...), и факта че работим отделно и обсъждаме и обменяме всичко онлайн (...и живее в Лондон)
Последната редакция на сценария вече е официално регистрирана във WGA и тепърва започва да обикаля по издатели и продуценти.
От скоро вече и сайтчето на проекта е онлайн.
Все още предстоят някои довършителни работи по него (като например about страницата), и не е изключено да претърпи разни промени в дизайна, но все пак важните места са вече там:
- preview на сценария, включващо първите 18 от общо 122 страници
- synopsis разказващ накратко историята и концепцията на сценария
- нашия форум
- галерията с concept art
Специално внимание искам да обърна на галерията, която в момента съдържа освен уолпейпърите 2 концептуални рисунки и лого дизайн.
Там ще можете да откриете подробности за Concept Art Contest-а, който вече започна. За художниците, които решат да си опитат силите с концептуални рисунки - там ще откриете guide в който са описани условията за участие, както и кратки описания на всичко от което се нуждаем в момента като концептуални рисунки - герои, костюми, декори, емблеми и знаци, превозни средства, роботи, космически кораби, извънземни създания и т.н.
Надявам се да съм събудил интерес у вас! На всички, които решат да участват с concept art - Успех!
:arrow: www.branthemovie.com _________________ www.branthemovie.com |
|
Young_Jedi
Регистриран на: 15 Ное 2004 Мнения: 2 Местожителство: Plovdiv In A Galaxy Far Far Away...
|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 10:46 pm Заглавие: |
|
|
И такааа... Юли изтече.
Победителят в Concept Art конкурса за месец Юли е fan4battle :wink:
Бяхме решили първия месец да не обявяваме награди, за да видим ентусиазма на художниците и да изненадаме приятно този, който ни изпрати най-добрата рисунка.
Днес се прибирам от път, и седнах да ъпдейтна сайта - още 11 нови кенципта са в галерията - 10 скици и рисунки и един 3d модел. Така че вече имаме претенденти и за наградите за месец Август!
Колко награди ще има?
- Колкото заслужите! Няма първо, второ, трето място, а и работите се различават като техника и стил. Така че всеки, който сметнем че се е справил добре ще получава награда!
А какви са наградите?
- Каквито сами си изберете! Можете сами да изберете своята награда! Всичко, което откриете в eBay и Amazon, на стойност до 10 паунда.
Тези дни Орлин идва до България и ще донесе наградата на fan4battle, както и още разни комикси за наградените ценители и фенове!
Още не знам какви са комиксите точно, Орлин ми каза само че се е постарал да вземе специални и колекционерски издания. Ето една снимка. От сега да кажа, че си заплювам Лъки Люк и вероятно ще си го запазя за мене! :wink:
Освен това има издателство, което проявява интерес за издаване на комикс адаптация по сценария или пък други приключения на героите, които да допълват историята. Така че - оглеждаме се за таланти, които биха се хванали сериозно с комикс-поредица! Обмисляме и идеята за концепт арт албум, който да съдъжа най-добрите рисунки плюс превю от сценария.
Дерзайте! _________________ www.branthemovie.com |
|