Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 5:10 pm Заглавие: HiAuto лого/глава |
|
|
Правя едно лого/глава за авто-раздел в списание "HiComm". Като цялото списанието е за високи технологии, което предразполага към сай-фай подход :) В раздела ще се пише за нови автомобили, мотори и тн. авто-превозни средства, концептуални и "реални", за разните им части, тунинги, изложения, интервюта... Много неща ще се обхващат, трудно можех да се хвана за нещо конкретно. Единственото което се сетих че обединява всичко това е че каквото и да е превозното средство то почти сто процента има гуми :) А ако има гуми и има и отпечатаци от тях, които пък са добре позната фигурка мисля... Та ето ми заигравките за днес. Мисля и по още варианти, утре - пак ще показвам :) И така до петък :)
За момента най-много си харесвам първото, най-много ще отива на раздела мисля, но ... хайде няма да казвам, вие ще го видите какво му е ;) :)
Знаете играта - предложенията от вас, jpg-ците от мен :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
а защо самото hiauto не е част от профила на гума... ама е много мътна идеята още _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 8:08 pm Заглавие: |
|
|
Главата (на раздел) не е самостоятелно обособено и функциониращо изображение...тя лежи в контекста на цялостната визуална концепция на изданието. Тя е компонент, т.е. живее в подчинено положение на цялото съдържание - и като композиция, и като обем, и като цветове.
Като гледам постнатите картинки ми се струва, че не си взел тия неща впредвид.
Със сигурност трябва да обособиш HI и AUTO.
Има една торба възможности за това.
Аз бих се въздържал да илюстрирам, но това зависи (както казах) от графичната политика на списанието.
Посока:
кОпай в контекст.
и показвай по същия начин, че да можем да помогнем. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 8:29 pm Заглавие: |
|
|
*Гарване, взе ми го от клавиатурата :)) _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 11:53 am Заглавие: |
|
|
Гарван, благодаря ти за коментара.
В някои списания е така - глававата/логото е част от вътрешната констуркция на раздела/списанието. Няма такова нещо тук специално. Примерно в главата на Хайком шрифта който се ползва не се ползва никъде другаде в списанието.
Пък има и друг тънък момент, с яйцето и кокошката. Първо лого ли трябва да имаме и спрямо него да ориентираме композицията на страниците или обратното? :/ Аз лично смятам че около логото трябва да се мисли останалото, но много ще се радвам да бъда опроверган? :)
След малко пак ще показвам... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Последното май е повече hjavto отколкото hiauto...? Tъпо, понеже с него си играх най-дълго... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 6:46 pm Заглавие: |
|
|
номер 2 , където А е като road - е много хитро - доразработи него! другите в момента седят по добре като изпълнение - но гуми - граифери -тфа е изтуркано! а с А-то е много оригинално! доразработи го! успех ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юли 31, 2006 11:05 am Заглавие: |
|
|
В петък нямахме мрежа, извинявам се :)
Ето развитието:
Това беше общо взето...
Много ви благодаря за коментарите и съветите.
Избрахме едно много силно лого, дизайна е на един приятел, надявам се да ви го покажа ако мога... Наистина е много готино :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|