Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dexter

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 5:46 pm Заглавие: Корица |
|
|
Аз съм съвсем нов тук и ще се радвам да дадете мнение за една задача която ми е поставена. Засега имам само това като вариант:
Ще се радвам на всякакви предложения... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Не мога да се изказвам за самата корица като графично оформление, но фотографиите ти не са ок - писалката е доста дразнеща с този мазен писец, а на печат това би стояло още по зле. Корка заснет по този начин не ми се види удачен фон.
П.С. Това ни най-малко не е накъсана страница. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dexter

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Снимката на писалката подлежи на обработка, тъй като е правена при неподходящо осветление.
Опит #2
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Тц, не подлежи - нямаш фокус на писеца, което не подлежи на обработка. За изгорялото няма какво да го коментираме - подлежи, но за толкова време можеш да снимаш отново. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Мда ... за корка- Ако ще е корк отзад. Ако ще го играеш с него забоди нещо .. Той нали е за това. Като цвят на мен ми допада повече корка отколкото това сиво. Композицията ти се разделя вертикално на 3 части а лявата ти е доста празна а тя е доста важна за една корица. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|