Graphilla.com :: Преглед на тема - Корица

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Корица

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dexter

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юли 30, 2006 5:46 pm    Заглавие: Корица Отговорете с цитат

Аз съм съвсем нов тук и ще се радвам да дадете мнение за една задача която ми е поставена. Засега имам само това като вариант:

Ще се радвам на всякакви предложения...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Юли 30, 2006 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не мога да се изказвам за самата корица като графично оформление, но фотографиите ти не са ок - писалката е доста дразнеща с този мазен писец, а на печат това би стояло още по зле. Корка заснет по този начин не ми се види удачен фон.

П.С. Това ни най-малко не е накъсана страница.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Dexter

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юли 30, 2006 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимката на писалката подлежи на обработка, тъй като е правена при неподходящо осветление.

Опит #2
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Юли 30, 2006 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тц, не подлежи - нямаш фокус на писеца, което не подлежи на обработка. За изгорялото няма какво да го коментираме - подлежи, но за толкова време можеш да снимаш отново.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ronige

МнениеПуснато на: Нед Юли 30, 2006 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда ... за корка- Ако ще е корк отзад. Ако ще го играеш с него забоди нещо .. Той нали е за това. Като цвят на мен ми допада повече корка отколкото това сиво. Композицията ти се разделя вертикално на 3 части а лявата ти е доста празна а тя е доста важна за една корица.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети