Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 11:02 pm Заглавие: Моите |
|
|
Уморих се да правя нова тема за всяко нещо, което ми щукне да постна тук, затова ще си я пълня тази.
Ето това е отпреди малко - берсерк.
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 12:57 pm Заглавие: |
|
|
тва е доста добро батка, кефи. ама брадвата ако я оставиш да е само тъмносивото ще е по-добре.. иначе контурите са много приятни тоя път:)
поиграй си още с цвета обаче, ще е по-добре ако стане още по-обемен:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 2:34 pm Заглавие: |
|
|
мен ме кефи като си е... за разлика от ъглестите ти рисунки, тука си хванал добър контур.... на прав път си :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Да,мн.по-добре е но ръцето му ме притесняват нещо.Кофти си отсякъл бицепса на ръката към нас.Сега седи,като залепен. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 12:13 pm Заглавие: |
|
|
И още нещо.То хубаво е столизация ма това незначи да правиш мускулите и костите на баница.Отново говоря за ръката към нас.Лъчевата кост и мускула по нея си я замазал върху самата длан.Колкото и да е изчан4ен този нерез ръката му е осъкатена според мен. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Симпатяга :D
Аз ти казах - поизчистваш я стилизацията постепенно ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Хайде пак нещо от мен - Fallout fenart . . . от години се канех :P
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
малко ми е пусто тва, можеше да сложиш на места повечко детайл... _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 7:27 pm Заглавие: |
|
|
Ехааааа....кеф за моите очи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Наистина стои малко пуст теренът, и оръжието е без сянка, но иначе наистина е atmos написа: | кеф за моите очи | :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 10:56 am Заглавие: |
|
|
Една костенурка нинджа . . . не знаех, дали искам да я поствам, ма какво пък . . . .
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Тука вечв няма какво да кажа освен СУПЕР е костенурката,ман,жестока.Мно0ооОГо кефи!!!!:))))))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 4:20 pm Заглавие: |
|
|
тука от детайл в първият момент не може да се схване формата.....
ако махнеш вътрешният контур ( по ръцете и краката ) и оставиш само обемите (като си направил с плочките на гърдите) ще стане много по четливо.....
при тебе има нещо особено- или се опитваш яко да вкарваш детайл и губиш формата, или чистиш до минимум (примерно краката на героя от предишната рисунка).... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Стани, мерси много, радвам се, че те кефи.
Maceman - още се опитвам да намеря идеалната среда, тази рисунка няма да я пипам, но за по-следващата ще внимавам. :)
Ето тука още малко сайбърпънк - през далечната 2097-ма замърсяването е довело нещата дотам, че единствените оцелели видове са хората и насекомите, които са във вечна борба. Това е запис от секюрити камера, показваща военен, който се бие с мутирала калинка.
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:21 pm Заглавие: |
|
|
на пича ръката е станала яка:)) иначе текстурата не ме кефи _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:23 pm Заглавие: |
|
|
... бах тоя нойс ... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:26 pm Заглавие: |
|
|
.. ми нали уж е от камера записвано . . . може би да бях го оставил черно-бяло? _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
AleXXX написа: | .. ми нали уж е от камера записвано . . . може би да бях го оставил черно-бяло? |
ами не. и цветно си е ок, просто си нарисувай шума. Не е задължително да е нойс върху цялата картинка.. една хорзионтална линия ще свърши чудесна работа, ако държиш на подобен видео дефект. Но да си е с контур и пр и да си е нарисувана.
Иначе надписа с червената точка според мен е напълно достатъчен. Може да добавиш едни "ъгълчета" към тях. А ако си нарисуваш буквичките такива леко разкривени в твоя си стил, кефа ще е пълен.
Но тоя нойз в момент - тц. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:49 pm Заглавие: |
|
|
сори за дубъла. Начи на костенурката меча като гледам светлата линия, нещо подобно имам предвид. такова разкривено и от горе и долу, хоризонтално през картината. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Съвсем определено трябва да спра да разчитам на филтрите за текстури. Ако изобщо слагам. Бе ще видим :)
Ето това е от оня ден, моливче, дето нямам нерви да довърша. Още. Иначе концепта е ясен - Чък Норис бие нинджа :D :D :D
Чък Норис, който бие нинджа:
|
Върнете се в началото |
|
 |
|