Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
icem
|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 11:17 am Заглавие: проект за уеб |
|
|
Ами как да ви кажа за втори път ми е. Тоест 2 път от първият проект. Целта беше да е максимално изчистетно и информативно сайтче.   |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 11:27 am Заглавие: |
|
|
а, и по-малки може... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 2:35 pm Заглавие: |
|
|
И с по-голяма компресия ... _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 3:44 pm Заглавие: |
|
|
изчистено е.
сигурно е и информативно.
ма дизайна го няма. _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Дам, изчистено и типично програмен "дизайн". Бързо и лестно се сглобява за да не се натъкваш на много бъгове с браузърите... Това както й да е, но като гледам дизайна е правен за 800х600, но май като си го правил не си цъкнал нито 1 път на тая резолюция, да видиш как изглежда... Допускам че 80+% от екрана ти ще е хеадера + менюто, а надолу? За да избегнеш (може би по неприятния) хоризонтален скролер потребителя ще скролва до откат по вертикалния. В галерията за момента имаш само 6 реда (тъмбнел) снимки и 1 голяма - което като цяло сайта е празен... А ако имаш повече снимки ?
Фона трябва ли да се връзва със сайта или просто така си го лепнал ? _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icem
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Io_the_STEALTH да ти кажа честно аз си цъкнах на тази резолюция която наистина не е на 800 х 600 (умишлено) и всичко си изглейдаше перфектно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|