Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 2:15 pm Заглавие: SAMSUNG Tablet Display 720 TD - рецензия |
|
|
Моите впечатления от този "Tablet Display"
Технологията за отчитане на движенията е странна. подобна на триангулация. има два сензора в горните ъгли на дисплея, като се използва нещо като ултравиолетова светлина излъчвана от писалката ,която сензорите улавят. Писалката е неудобна и най-важното в случая е че сензорите не отчитат къде се намира върха на писалката, а на 2 см. по-нагоре където е излъчвателя. Резултата от това разминаване е трагичен.
Ако рисуваш под наклон, изместването на курсора спрямо върха на писалката може да достигне до 2см!
За pressure sensitive и дума да не става.
Има голямо забавяне на реакцията.
А това че писалката издава някъв странен звук даже няма и да го пиша. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 2:21 pm Заглавие: |
|
|
a със Синитик как се рисува? или е по-добре intuos3 _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Нед Авг 20, 2006 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Ммммм Cintiq, как би ми лепнало на бюрото просто. Ако ми изпадне възможност да се сдобия с него хич не бих се двуомил.
Дзънни в Адком ... може пък да имат някой за тест, знае ли човек. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 7:33 am Заглавие: |
|
|
последно нямаха... не и за тест ... ама много яко железо изглежда, ах!
но с тая цена....
3 до 5 хилки....
ъ. _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 10:35 am Заглавие: |
|
|
Като се има предвид, че нивото на Wacom във всеки един клас таблети е по-добро от това на всички останали, вероятно си струва да прежалиш парите. Като се прибера в София мисля да ходя до Adcom да направя един тест с тази машина. Ще споделя впечатленията си. Надявам се поведението на писалката да е адекватно, като при Intious-a и да няма проблеми с контакта с монитора. Ще ми е интересно да видя наживо какво качестово на картината вади, разделителна способност и всичко останало което е важно за очичките. Верно, че цената на 21 инчовия Cintiq е соленичка, но аз си спомням, че допреди година струваше и повече. Вероятно от Wacom пак готвят някаква изненада. :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|