Graphilla.com :: Преглед на тема - За Акробата, за неговите активни форми или....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За Акробата, за неговите активни форми или....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Авг 22, 2006 4:35 pm    Заглавие: За Акробата, за неговите активни форми или.... Отговорете с цитат

... или защо Adobe не са си свършили работа както трябва.

Има вградени в pfd формата разкошни форми (не са тия които си мислите), които могат да се попълват, после печатат, пращат по меил-а.
Може автоматично да се правят сметки като в Ексел и какво то се сетите
До тук идилията е пълна. Но както от началото я е ясно има едно голямо НО!
Попълнена форма може да се запише само и единствено от Акробат.
Рийдера не може да го прави. И точно тука е шаха с пешка.
Вариантите да получите нещо са няколко.
Можете да си запишете текстов фаил и после тоя дето му трябва тая форма да си попылни сам;-)
Може да се експортне дата файла. Това е нещо което работи, но ако трябва тоя фаил да се праща на място лишено от Акробат, пак си е до под кривата круша

Надявам се още някой да се е борил с този проблем и да пообменим малко опит. Това е доста полезно чудо за работа и само това .... решение на Адоб разваля идилията
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Авг 22, 2006 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До под същата крива круша съм стигнал и аз в борбата нерадостна с Акробат Дезигнера....

Извод: Треа се тръшнеш моор кинти че да поддържаш тез опции

Извод 2: Що па адобе да не гушнат още мъч моор от фирмите на които би им бил извънредно полезен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Авг 22, 2006 8:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

щото невърши работа
да речем че в офиса ще си купиш на всички компове акробат, обаче ако иска да го пращаш по клиенти ко праиш?
Да речем, че клиентите ще го връщат при теб - хубаво. Правиш едно бутонче ПРАТИ и то изпраща дата файла при теб. Ти имаш оригинала, отваряш дата файла и то си залепва по полетата. Обаче ако това трябва да се изпрати другаде дето няма акробат, се охапваш.
Всъщност до това ме доведе едно запитване от колега. Аз в първия вариант съм го правил и работи. Обаче за втория вариант нищо не се сещам. Не знам дали някои от алтернативите на Акробат могат да запишат такъв фаил. Би било интересно
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Авг 23, 2006 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/Companion.asp
dosta pedalska programka no varshi tova
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети