Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 4:35 pm Заглавие: За Акробата, за неговите активни форми или.... |
|
|
... или защо Adobe не са си свършили работа както трябва.
Има вградени в pfd формата разкошни форми (не са тия които си мислите), които могат да се попълват, после печатат, пращат по меил-а.
Може автоматично да се правят сметки като в Ексел и какво то се сетите
До тук идилията е пълна. Но както от началото я е ясно има едно голямо НО!
Попълнена форма може да се запише само и единствено от Акробат.
Рийдера не може да го прави. И точно тука е шаха с пешка.
Вариантите да получите нещо са няколко.
Можете да си запишете текстов фаил и после тоя дето му трябва тая форма да си попылни сам;-)
Може да се експортне дата файла. Това е нещо което работи, но ако трябва тоя фаил да се праща на място лишено от Акробат, пак си е до под кривата круша
Надявам се още някой да се е борил с този проблем и да пообменим малко опит. Това е доста полезно чудо за работа и само това .... решение на Адоб разваля идилията _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 7:22 pm Заглавие: |
|
|
До под същата крива круша съм стигнал и аз в борбата нерадостна с Акробат Дезигнера....
Извод: Треа се тръшнеш моор кинти че да поддържаш тез опции
Извод 2: Що па адобе да не гушнат още мъч моор от фирмите на които би им бил извънредно полезен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 8:07 pm Заглавие: |
|
|
щото невърши работа
да речем че в офиса ще си купиш на всички компове акробат, обаче ако иска да го пращаш по клиенти ко праиш?
Да речем, че клиентите ще го връщат при теб - хубаво. Правиш едно бутонче ПРАТИ и то изпраща дата файла при теб. Ти имаш оригинала, отваряш дата файла и то си залепва по полетата. Обаче ако това трябва да се изпрати другаде дето няма акробат, се охапваш.
Всъщност до това ме доведе едно запитване от колега. Аз в първия вариант съм го правил и работи. Обаче за втория вариант нищо не се сещам. Не знам дали някои от алтернативите на Акробат могат да запишат такъв фаил. Би било интересно _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|