Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 5:24 pm    Заглавие: Представяне Отговорете с цитат

Pak zdravejte moderatori :))) Veche sum chlen kluba za web design no iskam da moga da obsujdam idei v "Лого и шрифт дизайн". Moje da razgledate sutvorenite ot men logo-ta za da reshite moga li ili ne moga :P

Poslednite sa dosta stari. No na posleduk shte mi se otvori rabota v tazi oblast, a bih iskal da komentiram rabotite si s poznavachite v taq oblast.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borkataboy

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 5:48 pm    Заглавие: :-)) Отговорете с цитат

Второто и третото лого са сполучливи, но второто без stroke, третото без тия квадратообразни линни/мое мнение;-)))/ VeloSolutions също е добре, но може бе пак без stroke! UK Hot movies i Bitex нещо не се са се получили...Успех, дано да приемат в "Лого и шрифт дизайн"!
А, забравих-първото за какво е? За хода на преговорния процес България-ЕС?;-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
patriot

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 6:03 pm    Заглавие: Re: :-)) Отговорете с цитат

borkataboy написа:
А, забравих-първото за какво е? За хода на преговорния процес България-ЕС?;-)

Da i specqlno za saita www.europe.bg, koito oshte ne e zapochnat
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Archimboldo

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az mislja 4e ne6tata ti pove4e prili4at na grafiki ili projecti za etiketi naprimer, a njamat nujnata inf. nasitenost na logoto. 1-voto e spolu4livo oba4e. Dano te priemat, uspeh!!
borkataboy

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 6:11 pm    Заглавие: ;-) Отговорете с цитат

Еее, браво, похвална инициатива, българите малко знаят за Европeйския съюз;-) Но на темата-бих го направил без/или едва забележим/ gradient, може би повече звезди/12 ли бяха?/ Сигурно знаеш за сайта на Европейската комисия у нас? Като за инфо: www.evropa.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
TT2

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2003 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм...тук имаме доста сериозни работи, но със още по-сериозни проблеми:
1.Според мен само 1 и 3 могат да бъдат приети за лого, като за 3 съм леко противоречив в това отношение.
2.1 е доста добро лого, но най-горната и най-долната звездичка застъпват линийката и това дразни, а и трябва да е лого за евроинтеграцията на България, а България я има само на надпис! Нямаше да е лощо да включиш трибагреника ни в самото лого...
3.Произведенията ти са криво-ляво сполучливи, но дали са логота не решавам аз - някои са прекалено детайлни и не са изчистени, а други от проектите ти нямат нищо общо с лого.
Все пак успех!
Върнете се в началото
klown_der

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Velosolution ме кефи без надписа - топката с трите обръча според мен е доста сполучлива.

За но.5 - то наистина не мяза на лого - как би го направил на визитка 1 цвят или на химикалка и т.н?

БГ бокс с кубчето би станало страхотно, ако го изчистиш от излишните детайли - чертички и цветове в надписа... нали искаме да има акцент, защо да не е върху кубчето?

Успех.
Върнете се в началото
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 11:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

1. kato cqlo e mnogo dobro, iz4istenko o ilegantno stoi. Fonta mi hareswa. Suglasen sum oba4e sus zabelejkata za zastapvaneto na zvezdi4kite gore i dolu - lekodrazni!
2. opredeleno ne mi haresva! tazi piramida ot ploskosti neshto 3-te cviata sa mnogo blizki i se zamacva kato cqlo. Kato kompoziciq sushto ne mi hareswa.
3. Tova e svejo, no malko mi stoi zamugleno. Mislq tezi liniiki deto sa s preliwki ako si ostanat edin cvqt (sivoto) i da stanat edna ideq po-tunki i sys pravi ugli. Fonta ne me kefi ama preedpolagam 4e trqbva da e nqkakvo iziskvane shtoto gledam 4e si se polzwa taka, ako ne e az bih go smenil!
4. ne mi haresva
5. Tova logo li e? Po mi prili4a na flqer. Inak elementa s okoto mi haresva osobeno, ama neshto bukwite...
6. Kylboto go priemam oba4e textovata 4ast izobshto. Outline-a bih go mahnal. Italic-a na podtexta bih mahnal sushto i leko nagore!
7. Towa sushto mi podhojda za flaer ili kare. Za logo mnogo tejko i [areno!
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз тва последното не бих го показал .. най-малкото не бих го нарекъл лого, тва с окото и другото на uk hot movies също нямат нищо общо с лого. Слаби неща си постнал като цяло .. единствено първото ме грабва, но с промените около звездите които другите вече ти предложиха, само то ще те спаси пред импланта ;-)))))
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

patriot (tova mi svuchi kato raketa s neznam si kuf obseg beshe :)) ) naviarno znaesh che sum te addnal v grupata no da ti kaja chesno nito edno ot neshtata koito si pokazal ne mi dopada mnogo sa daleche ot poniatieto logo no imash entusiazum koeto mi haresva .. iako bachkane se iska i rabotite she vzemat da se poluchavat. ae deistvai. ochakvam aktivnost v logo foruma ot tvoia strana za da nauchish kakvi propuski imash i kakvi korekci da pravish ako se nalaga de :))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети