Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2003 7:04 pm Заглавие: pomoooooooooooooo6ttttttttt |
|
|
kak da napravq gorqshti bukvi i to da sa qki mnogo na4ini sam opitval no nqmam zelaniq rezultat
Shte vi bada blagodaren ako pomognete s 3dsmax _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pif_a
|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2003 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Predi da zadavash podobni vaprosi, proveri v www.google.com _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Ami po princip po gore sa ti kazali ama sa poneje se seshtam neshto deto go chetoh v tutorialite na 3dluvr-a. Sa tam mojesh da si go namerish shtoto sega shte ti napisha mnogo nabyrzo kvo trqbva da napravish:
1-vo: Vzimash i si pravish text-a(moje i vsqkakva druga geometriq
2-ro: Slagash edin Particle PArray
3-to: Slagash skorostta da e na 0, partiklite mogat da sa kvoto iskash(tetri, triygylnici i t.n.)
4-to: slagash da sa mnogo particlite i da sa malki
5-to: Slagash motion blur na particlite primerno 6
6-to: Materiala go pravish nqkakyv, sa kartata za cveta moje da ti e vsqkakva zavisi kakyv efect iskash da postignesh(Primerno Particle Age)
7-mo: Self illumination 55(ili tam nqkyde)
8-mo: Zabravih da ti kaja che trqbva da slojish Object ID na Particlite 1 primerno
9-to: Slagash Glow na Object ID-to na particlite primerno 1 (kakto e predishniq primer) - Sa glow-a si go nastroj
P.S. A inache mojesh da slojish i Material ID(Na materiala obache) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 9:20 am Заглавие: :) |
|
|
mnoo blagodarq a az se ma4ih po mnoo razli4ni na4ini no za toq ne se bqh se6tal _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|