Graphilla.com :: Преглед на тема - Моля ,за съвет от професионалисти,каквито сте вие тук

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля ,за съвет от професионалисти,каквито сте вие тук

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivanka

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 4:22 pm    Заглавие: Моля ,за съвет от професионалисти,каквито сте вие тук Отговорете с цитат

Първи курс студентка ще бъда. Ще уча "Мултимедия,компютърна графика и анимация"Ще ми се наложи да работя на компютър професионално с Photoschop.Corel Deaw,2D,3D...... Може и едновременно.Ще ми се наложи цялото следване да изкарам с 1 компютър и няма да имам възможност да го подобрявам.Като завърша и заработя ,може да се променят нещата....
Моля, посъветвайте ме какви показатели-подробно, трябва да има този компютър и откъде да го купя ,за да съм сигурна,че няма да имам проблеми поне 4 години.
Много разчитам ,че точно вие разбирате най-много и знаете как да постъпя,защото познавате естеството на работа и изискванията към тях
Благодаря ,ако ми съдействате.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Maya

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В каква сума трябва да се вместиш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 5:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами това не е компютър..., това е Apple. Ако искаш да ни илюстрираш наглед какво е компютър, сбъркала си форума.. нии знаим, а ако изкаш да кажеш, че бюджета ти е колкото за един Mac, то би могла да си зглобиш много хубава машина за тия пари, че и за далеч по малко! Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RAYNER

Местожителство: +359

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В кой университет ще учиш?
Върнете се в началото
ivanka

МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2006 6:22 pm    Заглавие: NBU Отговорете с цитат

Ами то в БГ можеш това да учиш само в 1 университет-Нов български
Сумата заедно с монитора ми се налага да е около 1500-1600 лв.Не бих искала да е на Макинтош.Нали не се налага.Извинявайте за недостатъчната ми компетентност,но започвам 1 курс .Не ми се сърдете,аз, затова ви питам,защото не знам.
Върнете се в началото
ivanka

МнениеПуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:51 am    Заглавие: изненада Отговорете с цитат

Изненадана съм ,че най-добрите не вземат отношение по моите въпроси.Нали този сайт е само за най-добрите.Други не се приемат. Защо не предавате своя опит и знания?
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:52 am    Заглавие: Re: изненада Отговорете с цитат

ivanka написа:
Защо не предавате своя опит и знания?

защото в темата няма картинки :-)
Върнете се в началото
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На дали ше получиш отговор тука :) Е задай си въпросчето в Хардуер БъГъ.
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Сеп 19, 2006 10:56 am    Заглавие: Re: изненада Отговорете с цитат

ivanka написа:
Изненадана съм ,че най-добрите не вземат отношение по моите въпроси.Нали този сайт е само за най-добрите.Други не се приемат. Защо не предавате своя опит и знания?

само на снимка в цял ръст с подробни ТТ данни се задействат отговарящите....
Mortagon

МнениеПуснато на: Вто Сеп 19, 2006 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Подхода не е правилен. Постваш портрет по изрязан потник и си оставяш номера, гарантирано цяла рота графични дизайнери ще откликнат, от любов към изкуството, не за друго. Виж си ЛС, преди да купуваш квото и да е, и най-вече - гледай в кви раздели кво пишеш, казвам го като ветеран и гърмян заек по БГ-форумите.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети