Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 11:09 am Заглавие: Корица |
|
|
Здравейте,
Това е първата ми корица :) За един от разделите на HiComm, "Enter". Самия раздел е най-бизнес ориентирания от всички раздели на списанието. Пише се за разни кредити, лизинги, фирмени обучения и тн...
В този брой акцента са автомобилите :)
Не съм я показвал на никой още корицата, ще се радвам да чуя някакви странични и обективни мнения. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 11:28 am Заглавие: |
|
|
На пръв поглед - ми не, не е добре
тъмна и без акцент _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 11:37 am Заглавие: |
|
|
Защо шривта на главата и на заглавията е един и същ? Не забравяй че всяка корица на списание седи до десетки други - незнам как ще привлечеш погледа на някой с тази - доста мрачна като визия. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 11:45 am Заглавие: |
|
|
До колкото съм прелиствал Hi Com те отделят различните си раздели с 'корици', така че това не е корица в истинския смисъл на думите - по скоро страница която отделя различните тематично насочени раздели на списанието.
Горе заглавието ми харесва, но композицията долу и илюстрацията отзад - има още какво да се желае. Смени колата, а и ми дребнее. Осветлението е кофти. Тия небостаргачи на еквалайзери ми приличат. Разбии ги малко или просто сложи една снимка и и пусни threshold или вецторизираи, за да докараш по изчистена стилистика. Кафявата фаша под колата е лош избор, както и белия градиент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 11:48 am Заглавие: |
|
|
първото нещо което веднага ми се наби в окото (лявото) е колата, много прегоряла седи а и тва жълто... синия цвят ми допада как се връзва с главата, а за фонта ти казаха. _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Вярно, много дарк. Някакси няма бизнес излъчване. Небостъргачите не се връзват много с българската реалност. А все пак за бг е списанието, нали? Също не ми харесва, че се повтаря фонта на главата в заглавията. Ай-мод като има знак, те би ли трябвало да си е с оригиналното изображение?
Може би нещо като път, бързина, движение...
А и марката на колата май е по-добре да не се вижда. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 12:59 pm Заглавие: |
|
|
а и това "м" в манията се чете като "т" поне аз де _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 1:00 pm Заглавие: |
|
|
колата е ппегоряла щото слънцето и свети ама друг е въпроса че е много силно слънцето там а в другата част хич го няма
и мен ми седи без акцент |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | а и това "м" в манията се чете като "т" поне аз де |
Значи не сам само аз... _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Признавам си: адски претупана работа стана...
До толкова, че се налага отначално да почна, а не го позволява времето. Ще видим дали ще се използва този дизайн или друго решение ще се мисли. Не помислих изобщо и беше всичко "as I go". И си пролича.
Мерси за съветите. Скоро ще пак ще пусна неща. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|