Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 10:19 am Заглавие: Подарък за ЧРД :) |
|
|
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 11:43 am Заглавие: |
|
|
ок сега е мой ред да ти върна услугата ::) ок значи лявата ръка на този е сякаш обърната на обратно и изглежда много странно анатомично погледната като се има в предвид , че това е човек също така и мусколите около врата са доста странни и доста си си измислил има още няколко места на, които анатомята ти куца иначе дясната ръка е станала доста добре .. също така може да оставяш повече пространство над главата ...(сега леко си го збил горе) ок това за сега ::) иначе рисунката е добра поствай повече не си спомням от кога не съм виждал твоя рисунка....пп
Надявам се да не се обидиш... според мен форумът има нужда от градивни кометари защото в момента не са много често срещани ..(не претендирам че моя е такъв просто това беше нещо , което се замислих в последните няколко дена) ::) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Хехе:) За к'во да се обиждам бре!?Нали за това поствам.За КОментар и критика.За да могат хората да видят грешки,които аз несъм забелязал или несъм осъзнал.Благодаря за мнението ти.Ръката изглежда обърната заради дланта;)Ма неми се оправяше..Вратните мускули са си обичаините.
1) Гръдно ключичен сисковиден мускул(обръщач)-хахаха,к'во се правя на разбирач;)
2)Трапецовиден.
Порсто съм нацъкал малко пове4е жили да изглежда по-сложен;)
Да ве...верно е,4е несъм поствал!!!Трябва да наваксвам:):P _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Без да ми се сърдиш, мисля, че D3im05 е прав за мускулите на врата- не си ги "закачил" на верните места + има един в повече. Гръдно ключично сисковидния мускул се захваща там, където си сложил трапеца.
Лявата (му) ръка, според мен е добре...дясната (му) може да я пипнеш още малко.
Дано не ми се сърдиш за намесата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Rotorblade,разбрах те какво имаш предвид,човеко.Зная вратната мускулна система на прилично ниво.Порсто в случая се е получила малка баница с тея мускули,която мен лично неме дразни толкова.Виждал съм къде,къде по-големи анатомични бъркотии и измишлиотини ма пак са си седели прилично.В рисунката не е най важно всеки мускул да е на абсолютно точното си място.(поне според мен)Хубаво е да се иска анатомична точност но не и това да се превръща в кой знае какъв проблем и дискусия.Благодаря ви за мненията:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|