Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 11:39 pm Заглавие: КОнцепти за игра |
|
|
КОнцепти за игра.Mалко кофти композирах магиосника....
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Анатомично са доста намачкани, а и като концепти не ми стоят. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:05 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за мнението...Намчкани..малко по конкретно.:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:12 am Заглавие: |
|
|
ем аз май се сещам кво има в предввид:))
стоят неправилно някои от елементите(войничето май е с измъкнато рамо).. има кво да се желае по рисунката но тъй като каза че са концепти приемаме че идеите ти относно характерите са по-важни в случая. та дедето малко(даже доста) обикновен ми изглежда не виждам нищо, с което да се отличава от другите пенсионери освен по бясната поза, от която всеки момент ще се окаже на пода, войничето от друга страна създава някакво впечатление, но няма интересни елементи по него, нищо, което да изкефи...
тва сичкото го казах без идеята да се заяждам или нещо подобно:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 9:11 am Заглавие: |
|
|
дядото е интересен, но тези обли нараменници много се бият с ботушите като детайл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 9:14 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: |
тва сичкото го казах без идеята да се заяждам или нещо подобно:) |
Разбира се ;)Неси казал нищо чак толкова страшно ;) Държа да има градивна критика и мнения.
Все пак държа да има анатомична точност,( до колкото мога,разбира се )...Което значи, 4е и критики по този въпрос са добре дошли ;)
Дизаина им е постен.....Войника е най обикновен биткаджия ;) Не му трябват някакви екстри... ;) Tова са само първите проекти.Ще покажа и още,които от сега ми седят доста обикновенни но май са по-добри за това,което се иска да направя...
Благодаря за мненията:))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|