Graphilla.com :: Преглед на тема - Mechanical Spin Phenomena

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Mechanical Spin Phenomena
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Пон Окт 02, 2006 11:30 pm    Заглавие: Mechanical Spin Phenomena Отговорете с цитат

10-тина часа плътно рисуване не повече(трябва да я пенсионирам тая мишка вече)
музика:mnemic :)

детаил
[/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Вто Окт 03, 2006 8:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

като цяло стои доста приятно :)
Но мисля, че позата идва малко твърде скована и убива движението в картината. Освен това би могъл да направиш по-резки обеми в лицето на фигурата, мисля че ще спечели от това :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Demon_Hunter

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 03, 2006 9:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много е приятно,като цяло.Можеби нямаше да е зле да си поиграеш още малко с плановете и по специално с плоскоста върху,която е стъпила фигурата.Малко неми седи добре връзката глава тяло.Проблема можеби идва от ключиците.Много са свити.Виждат ми се малко малки за огромните му рамене.А задния делтовиде(рамо) е доста големичак за да е от далечната страна.Като цветове много приятно.Поздравлвния и за цъкнята,която си направил.Лицето му е доста интересно.Косата също.Готинко е като цяло!
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Вто Окт 03, 2006 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mort1eg-а и аз си ги рисувам леко статични и от самата гледна точка и позата която е заела фигурата е малко трудно да се нарисува и има леко залитане което е умишлено търсено...но проблема мисля че идва от лявата страна на тялото кадето се изгубва единия крак.там трябва да се скоси...и китката която е на преден план счупена ми се вижда

stanimir123- плоскоста на която е стъпила фигурата е на заден план в сравнение с лявата ръка и горната част на фигурата като цяло а и идеята ми беше там да е наи тъмното място и фигурата да се слива до известна степен са плоскоста само светлината по задната част на краката да остане...за главата си прав можело е и по добре да я вържа с тялото... за мускулите и като цяло от анатомична гледна точка не съм търсил достоверност...може би по скоро да седи обедително до извесна степен..съобразявал съм се с някои неща естествено...но не ми е било приоритет

btw:xax...брат ми като го видя вчера каза че приличал на герои от една анимация...ездачи в сянка(маи така се казваше) :)
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Сря Окт 04, 2006 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кефи ме, малко гигеризъм ми напомня като гама и елементи, но си има чара. за мен трябваше да наблегнеш макс на главата и фигурата да са добре, защото са центъра на внимание в работата. в момента изглежда мека фигурата на места и главата в известна степен няма дълбочина и разнообразие на обемите
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 04, 2006 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми главата беше много детаилна...но я blur-nah щото ми се късаше от тялото... ако я имам на етап ще я постна да видиш ква гъчканица беше
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Сря Окт 04, 2006 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз нямам в предвид да е по-детайлна а по-скоро да я поразработиш като цялостен обем...но по-скоро имаш работа по тялото...
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 04, 2006 10:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ_CyberGod написа:
...но по-скоро имаш работа по тялото...

по точно???
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 1:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами мисля че ще е добре да обособиш малко по твърдите участъци(кости) и да изясниш малко мускулатурата(където е нужно), за да не стои мека фигурата..примерно гръден кош, мищници, таз, врата ми изглежда смачкан.. погледай я известно време и ще видиш нещата.
wicky

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 10:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сковаността идва от това, че главата не е завъртяна на горе - лицето все едно е фронтално, но завъртяно на едната страна. От там идва и неестественото захващане с врата. Ако не е сковаността - рисунката е яка и текстурата на тялото много идейно се е получила! За стила не е необходима анатомия (даже мисля, че ще е по-добре, да не е вярна съвсем умишлено), но в случая деформацията не "дава" на картинката, а по скоро отнема от въздействието (това последното, ако ме разбираш изобщо:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ma4u4a

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това, което Wicky каза+че на мен лично ми липсва една мъничка дъга на тялото, която би ти подчертала движението създадено от косата:)
Много са ти приятни нещата, носят много атмосфера:)

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за главата съгласен... дъгата я имаше но не знам къде изчезна в последствие(изправих прекалено много долната част на фигурата..и вече няма дъга)дори имаше малка спирала зад краката на плоскоста която завършва движението...но и те изчезнаха....бе ш постна на етап кво беше...
Върнете се в началото
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

готино се получава..
вземи си таблет, приятелю - мани тоя мишок :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

няма пари братче....но мисля по въпроса....я кажете няква сносна марка таблети и откъде мога да си поръчам ако събера парички :)
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на етап как беше(тук съмпочнал да изправям долната част беше по усукана)но само това е останало...
[img][/img]
Върнете се в началото
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този тип ракурси стават доста трудно, в момента е неубедителен и ми стои малко делитански изпълнено. Иначе има атмосфера и идеята е добра просто трябва жената да е по убедителна,много ще пасне да е понякакъв начин стилизирана.
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за ракурса съм съгласен но какво имаш предвид под делитански???
а за стилизацията мисля че е достатъчна(въпреки всичкия детаил)
има кофти моменти...ДА но колкото толкова друсия път по добре...надявам се :)
Върнете се в началото
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Пон Окт 09, 2006 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:
няма пари братче....но мисля по въпроса....я кажете няква сносна марка таблети и откъде мога да си поръчам ако събера парички :)

Значи,в магазините на Myltirama има доста прилични таблети от 70.100,150,200 и на горе лева... Ако ще си купуваш си купи на WACOM-грапхир 2 формат А-4.За около 100-150 кинта..Върши работа.Можеш и по скъп и як модел на изплащане.Работите,които правиш с мишок похвално,като ефект.
За тази картинка определено е по-добрре и седи по-естествено.Цветовата пластика е доста приятна.Има и готин детаил.:)))
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Окт 09, 2006 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

;))) Значи направено без достатъчно опит и поради това стои ненаправено, неубедително и доста сгрешно. Затова ти предложих да го направиш по стилизирано и по загадъчно, само да загатваш че това е човешко тяло, защото при рисуването на човешка фигура няма средно положение или си казваш - заспа или не става 'то май при всичко е така:)))' Така че съвета ми е или се научи да ги рисуваш убедителни или не наблягай толкова на анатомията, абстактните ти композиций са добри развий тях;))
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Пон Окт 09, 2006 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... за мускулите и като цяло от анатомична гледна точка не съм търсил достоверност...може би по скоро да седи обедително до извесна степен..съобразявал съм се с някои неща естествено...но не ми е било приоритет
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети