Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 11:30 pm Заглавие: Mechanical Spin Phenomena |
|
|
10-тина часа плътно рисуване не повече(трябва да я пенсионирам тая мишка вече)
музика:mnemic :)
детаил
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 8:56 am Заглавие: |
|
|
като цяло стои доста приятно :)
Но мисля, че позата идва малко твърде скована и убива движението в картината. Освен това би могъл да направиш по-резки обеми в лицето на фигурата, мисля че ще спечели от това :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 9:21 am Заглавие: |
|
|
Много е приятно,като цяло.Можеби нямаше да е зле да си поиграеш още малко с плановете и по специално с плоскоста върху,която е стъпила фигурата.Малко неми седи добре връзката глава тяло.Проблема можеби идва от ключиците.Много са свити.Виждат ми се малко малки за огромните му рамене.А задния делтовиде(рамо) е доста големичак за да е от далечната страна.Като цветове много приятно.Поздравлвния и за цъкнята,която си направил.Лицето му е доста интересно.Косата също.Готинко е като цяло! _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 1:58 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg-а и аз си ги рисувам леко статични и от самата гледна точка и позата която е заела фигурата е малко трудно да се нарисува и има леко залитане което е умишлено търсено...но проблема мисля че идва от лявата страна на тялото кадето се изгубва единия крак.там трябва да се скоси...и китката която е на преден план счупена ми се вижда
stanimir123- плоскоста на която е стъпила фигурата е на заден план в сравнение с лявата ръка и горната част на фигурата като цяло а и идеята ми беше там да е наи тъмното място и фигурата да се слива до известна степен са плоскоста само светлината по задната част на краката да остане...за главата си прав можело е и по добре да я вържа с тялото... за мускулите и като цяло от анатомична гледна точка не съм търсил достоверност...може би по скоро да седи обедително до извесна степен..съобразявал съм се с някои неща естествено...но не ми е било приоритет
btw:xax...брат ми като го видя вчера каза че приличал на герои от една анимация...ездачи в сянка(маи така се казваше) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 3:44 pm Заглавие: |
|
|
кефи ме, малко гигеризъм ми напомня като гама и елементи, но си има чара. за мен трябваше да наблегнеш макс на главата и фигурата да са добре, защото са центъра на внимание в работата. в момента изглежда мека фигурата на места и главата в известна степен няма дълбочина и разнообразие на обемите _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 4:13 pm Заглавие: |
|
|
ми главата беше много детаилна...но я blur-nah щото ми се късаше от тялото... ако я имам на етап ще я постна да видиш ква гъчканица беше |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 8:20 pm Заглавие: |
|
|
аз нямам в предвид да е по-детайлна а по-скоро да я поразработиш като цялостен обем...но по-скоро имаш работа по тялото... _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 10:25 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | ...но по-скоро имаш работа по тялото... |
по точно??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 1:49 am Заглавие: |
|
|
ами мисля че ще е добре да обособиш малко по твърдите участъци(кости) и да изясниш малко мускулатурата(където е нужно), за да не стои мека фигурата..примерно гръден кош, мищници, таз, врата ми изглежда смачкан.. погледай я известно време и ще видиш нещата. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 10:21 am Заглавие: |
|
|
Сковаността идва от това, че главата не е завъртяна на горе - лицето все едно е фронтално, но завъртяно на едната страна. От там идва и неестественото захващане с врата. Ако не е сковаността - рисунката е яка и текстурата на тялото много идейно се е получила! За стила не е необходима анатомия (даже мисля, че ще е по-добре, да не е вярна съвсем умишлено), но в случая деформацията не "дава" на картинката, а по скоро отнема от въздействието (това последното, ако ме разбираш изобщо:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Това, което Wicky каза+че на мен лично ми липсва една мъничка дъга на тялото, която би ти подчертала движението създадено от косата:)
Много са ти приятни нещата, носят много атмосфера:) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 7:37 pm Заглавие: |
|
|
за главата съгласен... дъгата я имаше но не знам къде изчезна в последствие(изправих прекалено много долната част на фигурата..и вече няма дъга)дори имаше малка спирала зад краката на плоскоста която завършва движението...но и те изчезнаха....бе ш постна на етап кво беше... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 7:58 pm Заглавие: |
|
|
готино се получава..
вземи си таблет, приятелю - мани тоя мишок :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 8:04 pm Заглавие: |
|
|
няма пари братче....но мисля по въпроса....я кажете няква сносна марка таблети и откъде мога да си поръчам ако събера парички :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Чет Окт 05, 2006 8:10 pm Заглавие: |
|
|
на етап как беше(тук съмпочнал да изправям долната част беше по усукана)но само това е останало...
[img] [/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Този тип ракурси стават доста трудно, в момента е неубедителен и ми стои малко делитански изпълнено. Иначе има атмосфера и идеята е добра просто трябва жената да е по убедителна,много ще пасне да е понякакъв начин стилизирана. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 11:11 pm Заглавие: |
|
|
за ракурса съм съгласен но какво имаш предвид под делитански???
а за стилизацията мисля че е достатъчна(въпреки всичкия детаил)
има кофти моменти...ДА но колкото толкова друсия път по добре...надявам се :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 10:23 am Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | няма пари братче....но мисля по въпроса....я кажете няква сносна марка таблети и откъде мога да си поръчам ако събера парички :) |
Значи,в магазините на Myltirama има доста прилични таблети от 70.100,150,200 и на горе лева... Ако ще си купуваш си купи на WACOM-грапхир 2 формат А-4.За около 100-150 кинта..Върши работа.Можеш и по скъп и як модел на изплащане.Работите,които правиш с мишок похвално,като ефект.
За тази картинка определено е по-добрре и седи по-естествено.Цветовата пластика е доста приятна.Има и готин детаил.:))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 11:03 am Заглавие: |
|
|
;))) Значи направено без достатъчно опит и поради това стои ненаправено, неубедително и доста сгрешно. Затова ти предложих да го направиш по стилизирано и по загадъчно, само да загатваш че това е човешко тяло, защото при рисуването на човешка фигура няма средно положение или си казваш - заспа или не става 'то май при всичко е така:)))' Така че съвета ми е или се научи да ги рисуваш убедителни или не наблягай толкова на анатомията, абстактните ти композиций са добри развий тях;)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 3:01 pm Заглавие: |
|
|
... за мускулите и като цяло от анатомична гледна точка не съм търсил достоверност...може би по скоро да седи обедително до извесна степен..съобразявал съм се с някои неща естествено...но не ми е било приоритет |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|