Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 2:25 pm Заглавие: Е тука ше си завирам драсканиците вече.. |
|
|
бърз концепт.. малко недомислен, удари ме идеята и набързо го нашарих:
 _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Хаха - "оръжието" радва много. Само неговия ляв крак е стъпил доста неубедително (някак си си докарал стъпване едновременно в няколко посоки:) Но пък подхода ти към скиците много ми харесва! (много мекичка и приятна линия има) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 4:04 pm Заглавие: |
|
|
хм... оръжието ще да е от авангардни нано-полимерни сплави с антигравитационни елементи и 5 степенен термоядрен ускорител с реверснато действие... :))))))
левия крак е за корекция да
иначе гот |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 4:12 pm Заглавие: |
|
|
колегите казаха за крака тряяя се поизправи че сега е като счупен...иначе не знам каква ти е била идеята но лично на мен ми напомня на някакъв нанотехнологичен буклукчия с тази прахосмукачка на гърба събира болкук и чисти канали и с тия ръкавици.....мдааааа...:P готин е пича :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Много е як.Супер е.Няма да казвам за крака щото ще стане досадно:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 5:57 pm Заглавие: |
|
|
>>> левия крак си е супер !!! > десния е проблемен !!!! :>
>>> ...относно концепта > мисля, че ще е по-добре да разработиш
малко повече интересните части от персонажа, и по специално тази
джаджа дето я носи на гърба си, щото без нея си е най-обикновен чичка
с бирено шкембе > по-добре там да задълбаеш в детайл, отколкото по мръсния потник, гащите, ботушите ... ако изобщо мислиш да го завършиш...
аз поне ще ми е интересно да го вида поне на 80% :Р
>>> успех _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
мерси за критиките, всички имате право.. нз кой крак е проблемния, на мен и двата ми изглеждат гадно хехехе
а за концепта, както казах, малко е недомислен.. логиката му бяга на места доста, а за размерите на пералнята на гърба му може би трябва да го погледнете малко по-комиксово.. в смисъл, че тези пресилвания обикновено ги има в анимационните филми:)) това е идеята ми(може би не съм съчетал добре идея/изпълнение).
както и да е, оръжиет не е довършено, щото не е доизмислено като хората:)трябва да помисля дали всичките елементи трябва да са там, кое за какво се използва, как да се получи най удобно и т.н...
няма да го завършвам щото беше няква моментна идея и тренировка в шопа:)
пак мерси за критиките, ще се радвам на още..:Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 9:18 am Заглавие: |
|
|
Много добре си съчетал всичко според мен.Много си е гот.Само крака.Хиперболизирането на картинката си е ок.Малък чичка с голямо пушкало,супер си е;):))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|