Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bass

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 2:40 pm Заглавие: ЗагубИ-време |
|
|
Снощи от скука и саклет (докато чаках 1 час другарката в колата :-/ ) почнах да щракам безцелно с телефона каквото ми попадне пред погледа. Днес разглеждам - бре! Че аз такива неща не съм снимал, как са се получили!?
(И, не на последно място, как подозрително приличат на уолпейпърите, които си вървят с телефона :-D )
Та който иска, да се пробва да познае какво е това на първата снимка и кой от трите е оригиналният кадър :-)
И още няколко, само поорязани.
 _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:34 pm Заглавие: |
|
|
1вите ми мязат на цигарен дим ... с найт вижън май се получаваше тоя ефект , а другите трябва са фарове на коли снимани през мокър-напръскан джам на старо жигули, 87-ма, жълто ... по стичащите се капки може да се разбере, че имаш задна лява гума за помпане :)
са без майтап това трябва да са фарове и стопове снимани през стъкло, тва едноокото може и да е матор а може и да е трамвай 7ца от старичките но ако беше така сега щеше да показваш снимки на сестрите в спешното :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:41 pm Заглавие: |
|
|
scrape написа: | 1вите ми мязат на цигарен дим... |
Баш на тая заблуда разчитах да стане фън :-P
Втори опит? :-)
По втората част имаш частични попадения и тотални разминавания :-) _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:50 pm Заглавие: |
|
|
За първото не знам, но останалите са сперматозоиди. На третата е панорамна снимка на сперматозоиди наобиколили яйцеклетка. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 4:54 pm Заглавие: Re: ЗагубИ-време |
|
|
bass написа: | Та който иска, да се пробва да познае какво е това на първата снимка и кой от трите е оригиналният кадър |
първиияяя у лево
неам идея кво си снимал - може би отражението си, ама надали имаш паркинсон (пу пу пу) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:08 pm Заглавие: |
|
|
oho написа: | За първото не знам, но останалите са сперматозоиди. На третата е панорамна снимка на сперматозоиди наобиколили яйцеклетка. |
Ъъъъ... аз... си държах телефона с двете ръце! (като истински фотоапарат :-P )
ben написа: | първиияяя у лево |
Засега няма да казвам дали си познал, че да остане малко интрига :-)
ben написа: | неам идея кво си снимал... |
Е те точно тая беше и мойта реакция като разгледах снимките днес :-P _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
v4era dosta valq :D ne sa li kapki po stakloto a i nqkuv face zad nego? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:20 pm Заглавие: |
|
|
аре ся глей да не ми кажеш та да не мога да спя.. чакам отговор на лс и награда по колет
ПП
приемам и пощенски записи, гълаби и кутии |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:21 pm Заглавие: |
|
|
1вото е светеща табелка ... пише Най Клуб! пфуууу _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:25 pm Заглавие: |
|
|
scrape: Отново частично попадение и тотално разминаване :-) _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
бас, бате, признай си, че не се сещаш и търсиш някой да ти каже ;-) _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 5:55 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | бас, бате, признай си, че не се сещаш и търсиш някой да ти каже ;-) |
Ееее сетих се аз, ама си имах жокер :-))
Айде да го кажа и на вас - кое може да е това нещо В колата, светещо в синьо? :-P
За капките познаха хората, ма тва е лесно :-) Друго обаче е смущаващото!
Scrape: Момче, тичай пускай тото! Направо се смаях от некои твои попадения, независимо как си усяпл :-D
1. Трамваят е почти 7 (шестицата до ситицентъра); Като нищо светлата точка можеше да е неговия фар, всеки ден пресичам релсите :-P
2. Не пише "Най клуб", а "Night club" - не мога да си представя тва как го нацели :-D
3. И тука вече ме уби - наистина имам слаба задна лява гума :-))))) _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 8:09 pm Заглавие: |
|
|
като в вица за откраднатата крава .. "щом е в кутия значи е крьгло, щом е крьгло значи е оранжево, щом е оранжево значи е портокал" ... логика :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
bass написа: | .....1. Трамваят е почти 7 (шестицата до ситицентъра); Като нищо светлата точка можеше да е неговия фар, всеки ден пресичам релсите :-P
2. Не пише "Най клуб", а "Night club" - не мога да си представя тва как го нацели :-D
3. И тука вече ме уби - наистина имам слаба задна лява гума :-))))) |
как нема те убие...
ам да се беше обърнал за да видиш че седи на задната седалка! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 11:54 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | ам да се беше обърнал за да видиш че седи на задната седалка! |
Ако имаше някой друг при мен за лаф, сега нямаше да ви занимавам с глупости :-)
Тва първото е снимка на радиото, вървеше някво предаване NIGHT CLUB по NOVA, мисля. Оригиналният кадър е средният, първият с пурпурното се получи след auto levels :-/ Другите снимки са капки по предното стъкло, осветени от лампата на бариерата пред паркинга, както и рекламата на мола...
Много е верен армейският лаф "дръж боеца вечно зает, за да не мисли за глупости" :-P _________________ Beauty is not enough |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|