Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 12:46 am Заглавие: Джудже и демон |
|
|
Забравих му брадвата на джуджето....сега се сетих!!!!
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 10:15 am Заглавие: |
|
|
материалите са ти пластмасови...
и тия reserved надписи отдолу бих ти препоръчал да ги махнеш... някой ако чак толкова е приритал да ти гепи картинката, нищо не можеш да направиш... _________________ ... gief more epix ...
Последната промяна е направена от maceman на Сря Окт 18, 2006 11:34 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 10:29 am Заглавие: |
|
|
Ресервед надписите не са от него, а от хоста, който си ги слага аутоматик'ли... :)
Присъединявам се към Maceman за изгледа на материала, но и като идея ми бяга. Композицията е кофти и изтича. Ако е WIP и има какво още да се пипа ще се въздържа от повече коментари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 11:35 am Заглавие: |
|
|
сори тогава за коментара ми на reserved-то :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 12:18 pm Заглавие: |
|
|
лоша композиция, материалите вече казаха за тях... концепта и структурата на джуджана са недомислени.. голобрадо джудже? хъх!
единствено ми допада ръката на демона. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 4:53 pm Заглавие: |
|
|
За композицията съм съгласен.Драснах скицата като пренареждането оставих за дообработка на програмата.Сложих джуджето почти в центъра .Картинката доби компоциция.Но понеже съм адски раззсеян и супер застрелян без да видя съм гепил да работя картинката дето е с кофти композиция.Преди намесата демек. Значи картинката е част от поредица.Ще има още четири на същата "тематика"То тематика впрочем няма защото се явява безидеен портрет на джудже държащо нещо си а в заден плкан ръка на демон.Няма др.идея.
За това обаче несъм съгласен.Никой неможе да ми каже как изглежда едно джудже...Мисля,4е е крайно време за нововъдения в дизаина на митичните същества....Все едно да ми кажеш,4е немога да направя
"Медуза Горгона" с четири ръце.Що па не?
DR2 написа: | лоша композиция, материалите вече казаха за тях... концепта и структурата на джуджана са недомислени.. голобрадо джудже? хъх!
единствено ми допада ръката на демона. |
Благодаря за критиките... _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Казва се "Горгона Медуза" и определено не можеш да я нарисуваш с 4-ри ръце!!! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 5:04 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми седи кофти това, че глава, рамене и крака са му в полупрофил, а колана с ресните е фронтално срещу нас. Може да спориш, че всъщност само гледа настрани и си е извъртял единия крак, но просто ми седи разкачено в средната част.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Е за съжаление това с джуджетата е вярно и всички знаят, че заради брадите не може да се разпознае лесно кое джудже е женско и кое мъжко :)
Но спокойно можеш да си измисляш съвсем нови създания - защо не ;)
На мен ми харесва как е разработено като обем (въпреки така наречнеиа "пластмасов ефект"). Само този тип зелени светлини ми се виждат опасни в подобни сюжети, защото леко дърпат към кичозност. Иначе ми харесва ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 11:30 pm Заглавие: |
|
|
wicky-Благодарско.Радвам се 4е ти е харесало.
Благодаря за критиките и мнениеята на останалите. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 11:52 pm Заглавие: |
|
|
бе фаиско е джуджето...ама я му оправи стъпването в смисъл сега ми се струва че не е стъпил баш на земята а се носи особенно неговия ляв крак...като апликиран ми седи(фона си го правил отделно нали?) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Чет Окт 19, 2006 3:34 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | материалите са ти пластмасови... |
_________________ Portfolio | Prints
|