Graphilla.com :: Преглед на тема - Incantato

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Incantato

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Beavis

МнениеПуснато на: Пон Окт 30, 2006 4:57 pm    Заглавие: Incantato Отговорете с цитат

Почти завършен вариант на това момиче. Правил съм го по снимка, която обаче не мога да ви покажа. Ползвал съм CorelDRAW 13. Има недоизпипани неща, но не обичам да се задържам много на един и същ вектро. Все пак се надявам да ви хареса:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dumpill

Местожителство: Bulgaria,Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 30, 2006 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дам хубаво е.но мисляче липсва доста дълбочина и пространство в самото лице.Там под очилата в посока ухото много плоско седи.Но разбирасе ти може да не ме слушаш -аз с векторни графики не се занимавам!
chocho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Окт 30, 2006 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Подкрепям dumpill за дълбочината и пространството. Принципно има нужда от по-задълбочено анализиране на формата. Сенките които оформят обема на места ти стоят като хаотични петна и го разбиват.
Иначе си е гот като цяло! :) Поздрави за търпението.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети