Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 10:29 pm Заглавие: graphilla vs. graphilla |
|
|
ae ora stiga s tiq kompjuturi ve 6te staneme pa4i be basi ...
... eto kwo predlagam na4i praat se nqkolko otbora primerno - "3Dejci", "Weberi", "Pe4atari", "Paparaci" i "Grafici", tegli se jrebii i se po4wa pyrwenstwoto (samo trea uto4nime sporta ama ne ot oniq "EA Sports" ami istinski arabiq sport) sys nagrada est i majoretki i publika abe si4ko kak si trea ...
kwo 6e kaete?! _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
surface

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 11:11 pm Заглавие: |
|
|
to ste se potim mnogo mai
po-dobre da hvastame skembeta ot mishkite i klaviaturite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Az sym ZA :)) hehehhe .... ma to shte e edna igraaaa... s 20 kasi bira igrae li se basi? :))) A majuretkite shte gi vodqt jenenite grafilci i taka nqma da se nalaga da im obesnqvat kade sa bili... pyk i nqkoj den mogat da se opravdavat che sa igrali nqkade :PP~ :)
aj da vidim ko shte izleze :P _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Да свиркат ако има навитаци за баскет :)
Само да не е преди 1 май, че сме в затруднение до тогава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 12:38 am Заглавие: |
|
|
eee ma nii si hodim da sportuvame mdaaa ohooo... basket, futbol, voley... daje dneska kfo e sriada..m e she odim da ritame mai po programa mdaaa.... "veterani" vs "greenboys"..eiiii she gi zakolim pak :PPP _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 7:11 am Заглавие: |
|
|
ele pa o6te po qko 6te e samo dwa otbora Mods vs. Humans :)))) - e te togaz 6te ima 6ou i fairplay :)))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 9:36 am Заглавие: |
|
|
аз едно СУМО първенство предлагам да спретнем...зор ша вида с 3д форума обаче:)))
сички по прашки и на пясъчникаааа:))
а иначе...Mods vs. Humans...къде сте тръгнали бе мамини сладки:)))
иначе футболно..ненам..аз централен защитник обичам да играя... даже Р1д Ортопеда ми викаха по ено време:))) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 9:49 am Заглавие: |
|
|
Moe da...az sum gotov za vratar s zashtitnik R1d... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:17 am Заглавие: |
|
|
a, kwo she kazete za edin piantball??, tamyn i poweche otbori mogat da se spretnat.. she byde iaka kasapnica :]] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:20 am Заглавие: |
|
|
e ako niamate gol maistori ... :)) pishete me #10 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:24 am Заглавие: |
|
|
a ako si tarsite gard (basketball 4 godini profesionalno) iskam flasnelka #23 :)))
ili quaterback :))) ako ste naviti za SuperBall |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:37 am Заглавие: |
|
|
e az sa pozamislih ... nachi ako zema ta sa prisaedinq kat napadatel kam r1d i Bad ... e to az she turcha nai-mnogo daeba !!!!
shtoto r1d samo kat go vidat kav e strashen nema da posmeqt da go zaobikalqt ... shtoto toi prosto trebe da se zaobikoli ... inak moe da se blusnesh v neshto mnogo nepriqtno i tvurdo ... onq drugiq kakavanin Bad i toi ne otstupva ma toi zad r1d nema da ima nikva rabota kato vratar ... i she pushi samo i she zadqva kakite s noviq si golf 4 ... i ko !!! Az she tarcha kat nevidel da gonq topkata ... a i plius tova ... ako r1d se umori v edin moment da kibichi i da psuva she sedne po turski ... she si izvadi tsigarite ... she izdade ukaz za spirane na igrata i pone 10 prichini za toq ukaz ... i she sa ogleda za kebapchiinitsa nablizo ... !!! ebahti mu !!! i poooosle chak kato hapnat ... ako ne zaspat moe i da produljim !!! i pak az she tarcha ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:41 am Заглавие: |
|
|
neznam sho .. ama si predstviam che se izglejdame nesho kato v "Mean Machine" otbora :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:49 am Заглавие: |
|
|
za futbola - v zashtita stanahme 2-ma, samo deto na men mi vikaha KASAPINA, ottogava me mraziat v Pirogov
za paintball-a - mishuencaaaaaaaaa, she mi hodite s gradient4eta mai _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:29 am Заглавие: |
|
|
ehe.. na men mi vikat KAMATA (shtot mnooo psuvam i sum super burz centur napadatel HYPERSONIC edin vid) ne moe mi vidish nomera na fanelkata... a inache za basketa moe mi vikate skromno VUZDUSHNIA :P
obcham samo slamdunk... she ima li konkurs za zabivki ????? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:32 am Заглавие: |
|
|
Voltaja ide
pai 4e maa tok _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:37 am Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | e az sa pozamislih ... nachi ako zema ta sa prisaedinq kat napadatel kam r1d i Bad ... e to az she turcha nai-mnogo daeba !!!!
shtoto r1d samo kat go vidat kav e strashen nema da posmeqt da go zaobikalqt ... shtoto toi prosto trebe da se zaobikoli ... inak moe da se blusnesh v neshto mnogo nepriqtno i tvurdo ... onq drugiq kakavanin Bad i toi ne otstupva ma toi zad r1d nema da ima nikva rabota kato vratar ... i she pushi samo i she zadqva kakite s noviq si golf 4 ... i ko !!! Az she tarcha kat nevidel da gonq topkata ... a i plius tova ... ako r1d se umori v edin moment da kibichi i da psuva she sedne po turski ... she si izvadi tsigarite ... she izdade ukaz za spirane na igrata i pone 10 prichini za toq ukaz ... i she sa ogleda za kebapchiinitsa nablizo ... !!! ebahti mu !!! i poooosle chak kato hapnat ... ako ne zaspat moe i da produljim !!! i pak az she tarcha ... |
предстаи си...
отбора
р1д
бад
ЛХ
ти - ше търчиш за топката
аусландер - ше псува ... той там неговите - за дервишкия мост и други такива дет падаш по гръб само от злия пламък в очите му...
ше размажете сички на малки вратички
а първите трима ше седат около вратата да праскат мастика със зелена салата
идилия... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:39 am Заглавие: |
|
|
3 po 100 Zaarska mastika sas Zelena salata ......... nekoi da jelae da ma sreshne na tuva tejku izpitanie?:))))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:57 am Заглавие: |
|
|
Аз смятам да продавам розови очила на входа на игрището....))))) за да си поверват, че за спорт става дума де...) _________________ surplus
Последната промяна е направена от Add на Сря Апр 23, 2003 11:58 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 11:58 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | 3 po 100 Zaarska mastika sas Zelena salata ......... nekoi da jelae da ma sreshne na tuva tejku izpitanie?:))))) |
аз съм се пробал срещу тебе на ракия - загубих на 5 по 100...
ама
на мастика ше падна още на "първи кръг"
виж на салата само мое да се борим... :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|