Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sim

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:56 pm Заглавие: Еми много стара детска рисунка :| |
|
|
Това е една картина която рисувах преди много време и спрях да ходя на уроци обаче мисля да продължавам и смятате ли че ще се науча да шравя по хубави защото за 10 годишна възраст мисля че картинката :oops: е хубавичка еми... ето я вижте я и си кажете мнението :)
А ако иска админа нека да ми изтрие темата защото то наистина си е прекалено детска рисунката ама деа знам исках да я покажа :oops: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Прекопирани ли са, или така ми се струва?
Особено главата на заека... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sim

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Малеее колко ма е срам :( обаче не не са копирани всичко си е рисувано от една книга.Абе направо не знам защо я сложих :|
Тя е толкоз бебешка ама ко да се прай тогаз толкова можех да рисувам :( Ама сега мисля пак да се запиша на рисуване та ма инт дали ще стане нещо от мен :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:04 pm Заглавие: |
|
|
От това което си постнал, много трудно някой ще ти даде отговор на този въпрос. Пък и този форум е за представяне, не за консултации. Иди при преподавател, който дава уроци и питай него. Ама... му занеси повече неща. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sim

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:30 pm Заглавие: |
|
|
StarFish написа: | От това което си постнал, много трудно някой ще ти даде отговор на този въпрос. Пък и този форум е за представяне, не за консултации. Иди при преподавател, който дава уроци и питай него. Ама... му занеси повече неща. |
Еми да това ще и направя много съм надъхан да се науча жалко че чак сега се сещам на 17г. ама нищо пак почвам да уча и ако някой знае някой як преподавател във Варна нека да казва :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Що не пробваш да се консултираш с някои от преподавателите в художенствената гинмазия - Добри Христов?
Ако тук няма какво повече да покажеш не поствай повече, докато не събереш материал! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 4:02 pm Заглавие: |
|
|
бегай в друг форум... тука и без тва съм ти набрал заради гепения аватар.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|