Graphilla.com :: Преглед на тема - Еми много стара детска рисунка :|

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Еми много стара детска рисунка :|

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sim

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:56 pm    Заглавие: Еми много стара детска рисунка :| Отговорете с цитат

Това е една картина която рисувах преди много време и спрях да ходя на уроци обаче мисля да продължавам и смятате ли че ще се науча да шравя по хубави защото за 10 годишна възраст мисля че картинката :oops: е хубавичка еми... ето я вижте я и си кажете мнението :)
А ако иска админа нека да ми изтрие темата защото то наистина си е прекалено детска рисунката ама деа знам исках да я покажа :oops:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
StarFish

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Прекопирани ли са, или така ми се струва?
Особено главата на заека...
Sim

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Малеее колко ма е срам :( обаче не не са копирани всичко си е рисувано от една книга.Абе направо не знам защо я сложих :|
Тя е толкоз бебешка ама ко да се прай тогаз толкова можех да рисувам :( Ама сега мисля пак да се запиша на рисуване та ма инт дали ще стане нещо от мен :D
Върнете се в началото
StarFish

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От това което си постнал, много трудно някой ще ти даде отговор на този въпрос. Пък и този форум е за представяне, не за консултации. Иди при преподавател, който дава уроци и питай него. Ама... му занеси повече неща.
Sim

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

StarFish написа:
От това което си постнал, много трудно някой ще ти даде отговор на този въпрос. Пък и този форум е за представяне, не за консултации. Иди при преподавател, който дава уроци и питай него. Ама... му занеси повече неща.

Еми да това ще и направя много съм надъхан да се науча жалко че чак сега се сещам на 17г. ама нищо пак почвам да уча и ако някой знае някой як преподавател във Варна нека да казва :)
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Що не пробваш да се консултираш с някои от преподавателите в художенствената гинмазия - Добри Христов?

Ако тук няма какво повече да покажеш не поствай повече, докато не събереш материал!
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Окт 31, 2006 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бегай в друг форум... тука и без тва съм ти набрал заради гепения аватар....
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети