Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killz

|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 9:21 pm Заглавие: Първи стъпки в ZBrush |
|
|
Пускам първия ми дзвер в Бръша.Коментари и забележки са добре дошли.
       _________________ Things must be good for the soul , not for the ego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 2:30 am Заглавие: |
|
|
като за начало...имаш много намачкан меш който не е намачкан където трябва:) Започни с по прост модел на нещо, за което си направил ясен концепт и самият ти знаеш какво искаш, защото тук си личат доста творчески лутания:) Не ме разбирай погрешно мен, ще стане с постоянство, само няма се пуашиш. Започни от началото с нещо не толкова нагънато, гледай формите като цяло да са ти по големи - а не детайлите да са с подобна или съизмерима амплитуда на основната геометрия и да я "разглобяват". В момента лицето на животното ти е един 3д тест на роршах ли беше...има толкова много неща с една и съща гъстота че окото се лута и всеки можеда види квото си иска.
В този ред на мисли, сега ако Ботефф ти види коленете на животното ще трябва да му трия поста с неговото подсъзнание...дано да се сети да го завоалира поне с нещо от рода "ключът към разбиране на жените"
Но като за първи опит е добре, моя първи опит беше горе долу същия. Ще стане ако упорстваш! Действай! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killz

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 9:58 am Заглавие: |
|
|
Имаш мойто данке за съветите :))) Ще вида какво ше сделам в близко бъдеще. _________________ Things must be good for the soul , not for the ego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|