Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KAG

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 6:13 pm Заглавие: |
|
|
нещо нито цветово, нито композиционно ме кефи...
а и геройте седят някак през пръсти нарисувани.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KAG

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Втория варянт е доста по стегнат.Оня червения плужек долу най ме кефи.Зеленото идиотче дето виси на долу с главата също много ме радва.Кафявия гущероподобен обаче,не! Чврвената ивица,която се явява заден план от устата му е твърде силна,твърде ярка и дърпа погледа към нея.Ако подсилиш предната страна на лицето с черно ( предполагам с не по контрастен цвчт от червеното защото двата цвята ще се бият а и ще дърпат погледа на зрителя към себеси ) ще стане по-добре. Тая мечка жива ли е или играчка.Много е безизразна.Седи малко,като пън!
При първия варянт ми харесва повече зелената твар от колкото във втория къдетп е жълтеникава с пипала.В момента се доблира леко с мечока.При по задълбочена разработка можеби ще възникне конфликт в цветовете на мечока и гадта.А и като цяло ако в жълто неми седи много на този тъмно зелен фон.Предполагам ще го раазработиш още.Дано стане яко.Иначе ми е интересно:))) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|