Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Damyanov
Регистриран на: 26 Авг 2005 Мнения: 6 Местожителство: Munich, Germany
|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 4:07 pm Заглавие: Ne mi se risuva pove4e! |
|
|
Zdraveite vsi4ki!
Tuk se opitah da presyzdam edna atmosfera, v koyato 2 pyti sedmi4no se potapyah za po 5-6 4asa...Tya to4no mi otvori vratite kym sveta(ili deivitelnostta), v koito se podvizavam v momenta...
Na nyakoi moje da e poznata, na drugi ne...
Dano vi haresa.
Uspeh na vsi4ki!!! _________________ Express your imagination - let it MAX! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 11:48 pm Заглавие: |
|
|
Men mi haresva. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 1:35 pm Заглавие: |
|
|
i na men |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 10:09 pm Заглавие: |
|
|
na mene mi e mnogo poznata na sedmica imam 8 4asa vav y4ilishte
ama vav malko po razli4na staq de :) malko studena izglejda tvoqta no e stanalo gotino _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
мне, много стерилно седи всичко, текстурите са много кофти, тези листи седят като ламарина... може къде по добре... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:22 pm Заглавие: |
|
|
във втората имаш клипинг на ламарината _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 10:27 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | мне, много стерилно седи всичко, текстурите са много кофти, тези листи седят като ламарина... може къде по добре... |
Абе как ти даде сърце да спреш пороя е прекалена очтивост...ц.ц.ц...засрами се...марш в "ъгълъ"...
piker написа: | във втората имаш клипинг на ламарината |
то тва да беше проблема...
Damyanov, пич, душко, как може да не си дадеш зора поне ънрапите да си направиш като хората, след като за моделиране не си се постарал? Едиственият ти сложен модел е там оная гипсова лелка отзаде, че и за нея не си се погрижил като хората...ня първата картинка главата и отгоре е опушена нещо, на втората се е прецакало нещо при...ъъъъъ...крачето дето го няма...
слагал си текстури на ляво на дясно и накрая като си стигнал до тавана и си си казал "ае стига текстури, я да отида да пия едно кафе"???WTF?
правенето на 3d env. не е мързелива работа...лично на мен ми е странно, че след като ти е писнало от рисуване и, предполагам, си в творчески "запек" си седнал пред компа и си решил за отмора да измоделираш обстановката от която ти е писнало най-мноо...
ето ся моя съвет...надигни си задника, завърти два три телефона на приятели(за предпочитане с общи художествени интереси за да разберът напълно кво ти е на душата), съберете се на по чашка (две,три,осем и т.н.) и на другия ден не ходи на ороци или квото е там а посвети деня на любимо занимание...ае наздраве! и ако тая 30часова процедура не ти помогне не обвинявай мен, а опитай отново щото явно си объркал нещо :D :D :D
p.s. на първата картинка си оплескал нещо и при стената до радиатора...[/quote] _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Damyanov
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo 10x za iz4erpatelnostta...
Vsy6nost super sym syglasen s nyakoi raboti...S drugi (osobeno pravopisa) ne sym...
Tova s Unwrappa + tenekiite + po4ti praznata staya go priemam...
Kato gledam oba4e 3D sekciyata ne se e "nasrala" ot pylni 6ediovri 4e pri postvane na prazna staya da se skysvate da kritikuvate, prosto za da se kaje ne6to...
Ot druga strana ste pravi - slojil toya noviya 5-6 mrysni texturi,pri tova ne kakto tryabva, lepnal 2 lapmpi i render konio, pyk kvoto stane...
Ta zna4i ne6to mi sveti radiatora...A da vi zadam li gatanka za6to ili da vi ostavya da si mislite 4e e problem s geometriyata...
Da nov sym,da i na kritika nosya...ne samo moderatorska kato se pozamislya...
Ne o4akvam i vsi4ki da mi se poklonyat...Ama nyakak kato vidya post s dumata "OROCI" vmesto "Uroci" i nyakak otvytre mi idva...
Mnogo ne6ta ne sa v red v kartinkata...
O4akvah kritiki i idei...sigurno 6te sloja kofa s parcal i voda, nyakoya 4e6ma...100% ima hora,na koito stayata e poznata kato atmosfera...
Abe kakto i da e
Da ne stavat offtopici...
Tova mi be6e 2ri post tuk...moje bi tryabva da pi6a po-malko i da postvam pove4e i po-dobri ne6ta...
Sorry ako sym obidil nyakogo.
Uspehi i do skoro! _________________ Express your imagination - let it MAX! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 2:07 am Заглавие: |
|
|
в подписа ми си пише че съм идиот...ти па що ми се вързваш? :D :D :D _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Damyanov
|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 11:07 am Заглавие: |
|
|
@ LOC Vse ne mi se 6te6e da ne go vzimam 1:1...Ok - 6te si imam edno na um.
Ako moje nyakoi da dade idea kak to4no da se izmodelira po-realisti4en list 6te sym blagodaren...
Ina4e drugite raboti ako ostane vreme 6te gi doizkusuryavam.
A taya statuya e gotov model ot edin ruski site, kydeto ima podobni ne6ta i yavno modela i e bygav...V4era baya my4ih da go fix.na - uvi ne stava.
Pozdravi i uspehi! _________________ Express your imagination - let it MAX! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:09 pm Заглавие: |
|
|
модела не е бъгъв, но ми се е случвало като си импортна в мая неща от тоя сайт за който говориш да са ми наопаки нормалите, та не ми работят като хората няккви неща като SSS и менталски шеидъри...
а за хартията - :) - по принцип тя прозира лекичко и се тонира с цвета на сянката отдолу, както и на подлежащите материали... самия графит е отразяващ материал - реалните моливни графити съдържат восък, както и... графит разбира се :)... мисълта мие - може би трябва да заложиш и съжсем лека рефлективна карта, не само изображението... отделно имаш и влакнеста структура на самата хартия - примерно бъмп или дифузия някква - hope it helped :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|