Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 9:32 am Заглавие: Портрет 3 |
|
|
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 9:36 am Заглавие: |
|
|
позата която е заел малко не ми се връзва, но пък изпълнението е далеч по-добре от елфа _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 11:42 am Заглавие: |
|
|
мдааа... в тази поза няма никаква устойчивост ...
опитай се ти да клекнеш така- баланса да ти е по средата на тялото, то да е изпънато назад, а единия ти крак да е на пръсти- падаш нали ?
сега за самият уориър- до кръста да кажеме че е добре (въпреки странната кройка на ризата), ама надолу що си го направил по памперс??? въобще първата ми мисъл кат го видях беше:
тоя се е качил на канарата да "погледа залеза на слънцето" и докато се е напъвал пропит от романтика, някой го е изненадал изотзад - това би трябвало да обясни, леко неудобният полуклек, липсата на нормални гащи, стиснатите юмруци и смръщената физиономия..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 2:51 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | мдааа... в тази поза няма никаква устойчивост ...
опитай се ти да клекнеш така- баланса да ти е по средата на тялото, то да е изпънато назад, а единия ти крак да е на пръсти- падаш нали ?
сега за самият уориър- до кръста да кажеме че е добре (въпреки странната кройка на ризата), ама надолу що си го направил по памперс??? въобще първата ми мисъл кат го видях беше:
тоя се е качил на канарата да "погледа залеза на слънцето" и докато се е напъвал пропит от романтика, някой го е изненадал изотзад - това би трябвало да обясни, леко неудобният полуклек, липсата на нормални гащи, стиснатите юмруци и смръщената физиономия..... |
Ми определено не по тая причина си е стиснал юмруците или пък му е смръщена физиономията.Сега,ти какво си представяш и мислиш,като го видиш си е твое виждане.Немисля,4е критиката ти пасва изцяло с деиствителноста.Залитането го има но то е умишлено.Целта бе да се внуши това,4е всеки момент може да падне но въпреки това лицето му да не изразява страх.Лошо е 4е несъм го предал добре.
Но все пак,благодаря за критиката и мненията _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 3:24 pm Заглавие: |
|
|
ами като почне човек да се оправдава и да обяснява в голяма част от случаите значи, че картинката е неубедителна. Освен това с тая поза няма да пада всеки момент..той е паднал, само дето не знае още... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Позата му наситина е доста "балетна"...
Като цветове е готина картинката! Просто им придаваш една грация напоследък на типажите :) мисля, че в това е проблема :) Ако го гледа човек само от главата до кръста е ок - някакъв як Конан, но като го погледне в краката и хоп - той бил балетист! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 5:04 pm Заглавие: |
|
|
като калорит е мно приятно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Напоследък при мен се явяват к'ви ли не странни проблеми.
Благодаря ви за мненията.Следващия път повече. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|