Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 11:50 pm Заглавие: ne6ta |
|
|
Zdraveite ...malko pretrupan ot rabota ,nakraia namerih da otdelia malko vreme i za snimki ...eto gi niakakvi opiti sas portreti i malko mi6 ma6 nakraia...to lo6a idea sled portretnite iziavi na gospodin Borisov no vse pak
bridge across forever
i tuka zapo4vat portretite..opitite de
i tuka po4va mi6 ma6a ot razli4ni idei za ne6ta za koito predpolagam niama da imam vreme skoro da napravia
dreaming in infrared
esena razhodka
voinik na post-sas bira vav ruka(ma toi uvolniavka za tova)
tuka edin HDR ama na mnogo 4ompi miasto go snimah i durjah na ruka kamerata za trite snimki i zatova malko ...flower shop
i trafalgar square artist
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 12:24 am Заглавие: |
|
|
Фаворити:
От портретите само това ми допадна:
И от последни това, в което за съжаление си прекалил с обработката мисля:
 _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 1:06 am Заглавие: |
|
|
Прекалил си доста с обработката, може би затова не ме грабва нищо. _________________ JAZZ DO IT! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 2:39 am Заглавие: |
|
|
iskah da dobavia tova za akompania kum bridge across forever i tova kum seriata sas portretite koiato iskah da nareka no taka mi se spe6eonazi ve4er kato gi puskah 4e ne mi ostana vremeSuite Charlotte Pike
Flipshot mi az ne mislia 4e sum prekalil 4ak tolkoz sas obrabotkata moje bi vav edna dve ot snimkite samo....no kakto i da e po vajnoto e 4e ne ti dopadat.
snooper mnogo se kefia 4e si izbral i favoriti...a za mosta mislia da se probvam i vav cveten variant ...no si mislia 4e dosta rabota 6te padne za da se polu4i takakakto si mislia _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 3:59 am Заглавие: |
|
|
Да, имало е приятни кадри ама с обработката си им разказал играта :/
1. окото играе по целия кадър, объркващо е? иначе с това мостче и отражението много яко :)
2 и 4 (а и не само те). композиционно никак не са добре.
6. Фокуса бяга иначе приятен портрет ,)
12. Приятно, ама sharpa ми разваля кефа от картинката. _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 9:03 am Заглавие: |
|
|
Be za taz vtorata i az nebiah mnogo siguren dali be6e dobra idea razpolaganeto vav sredata na tazi statuia...a za 12-tat mai 6te triabva da se vurna na miastoto i da povtoria celiat kadur ,za6toto glavnata pri4ina da proprekalia sas obrabotkata se dulje6e na hand shaking problem.....i zna4i Flipshot prav izlezna ,derzai tetra derzai....;) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Дек 05, 2006 10:22 am Заглавие: |
|
|
загубил си пространството, важното в кадъра
имаш толкова много детайл, че всичко се разбива
все едно гледаш купчина ориз - всичко е еднакво _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Frida
|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 12:32 pm Заглавие: citat |
|
|
Съгласна съм с Мим за кадрите. Това ме подсети за една хубава мисъл, за съжаление нямам представа кого цитирам в момента, но ето: "Идеалния кадър е не този, към който няма какво повече да добавиш, а този от който няма какво повече да махнеш". Разбира се минималистичния подход не винаги е предпочитан, но винаги е добре да бъдем премерени и всеки обект да присъства защото има точно определена роля в кадъра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|