Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:42 am Заглавие: CorelDraw проблемче |
|
|
Корела ми нещо откача на моменти... палитрата добива много странни светофарено-неонови цветове. Странното е, че като пусна нещо за печат, си излиза нормално, като експортвам, също. Като принтя на принтера, също... само че в самия Корел, докато работя цветовете са отвратни. Не е от монитора, другите програми са си ок, рестартирам програмата, рестартирам пс-то, преинсталирам Корела... същата работа. Оправя се сам след известно време, после пак става така. Днес пак станаха неонови, тамън да пусна принт скрийн и се оправиха... Моля ви, ако някой знае от какво е болен тоя Корел да помага, че ми лази по нервите вече... 10х предварително. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:46 am Заглавие: |
|
|
Color Management ... _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:55 am Заглавие: |
|
|
mo, какво за колор мениджмънт, там всичко си стои настроено, не съм го пипала, проверих, още си така... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:57 am Заглавие: |
|
|
Абе от самият Corel е тая хава... ама да не подхващаме тая тема... ;)))
...и аз мисля, че трябва да си видиш цветните профили... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:58 am Заглавие: |
|
|
На 12ка съм го виждал този проблем.
Част от файловете "откачат" сменяш им цветните настройки и се оправя външният им вид.... след това отваряш стар файл... сега той изглежда зле ... връщаш предните...купона е пълен. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:02 pm Заглавие: |
|
|
То този Corel бил голяма доскотека... трябва да си го инсталирам и да го пускам, като правя купон... да мига, там... Ха ха... ;)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:03 pm Заглавие: |
|
|
За 12-ка става въпрос. Но като отворя старите файлове, с неоновите цветове от сутринта, сега си изглеждат нормално...като почна нов и той си е нормален... пък като реши да откача, няма стари, няма нови. Като ги сейвна с неонови цветове, после се отварят с нормални... ужас. А като прехвърля нещо в илюстратор, си е нормално... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:16 pm Заглавие: |
|
|
v color managementa e problema izkluchen e monitor compensation (vruzkata ot inernal rgb bla bla ... abe onai kartinka v centara kum monitora). V niakoi versii stava pri opit za export na gif otkaz na menuto s nastroikite pr niakoi kato printish fail s pantoni i transperancii. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:21 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | v color managementa e problema izkluchen e monitor compensation (vruzkata ot inernal rgb bla bla ... abe onai kartinka v centara kum monitora). V niakoi versii stava pri opit za export na gif otkaz na menuto s nastroikite pr niakoi kato printish fail s pantoni i transperancii. |
ми не... от картинката в центъра към монитора е изключено... и не става при опит за експорт на гиф или при принтене на файл с пантони...става си от само себе си :(
Благодаря за идеята де, ще имам едно на ум :) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:23 pm Заглавие: |
|
|
[quote="StarFish"] ico написа: |
ми не... от картинката в центъра към монитора е изключено... |
triabva da e vklucheno ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:25 pm Заглавие: |
|
|
ОФФ
Ицо не те знам човек... как ти ги побира главата цялата тази информация, уникат некъв... втори "Джоната" от ранните дни на форума...
/ОФФ
П.П. - униКАТ..! :))))) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 12:30 pm Заглавие: |
|
|
а... добре...
поднасям искренни извинения че не мога да чета латиница
Сега ще го включа, ако пак изкуфее, пак ще ви рева на рамената... благодаря на всички :) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|