Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
takama
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 12:31 pm Заглавие: РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ |
|
|
Имам молба и питане към всички,
издаваме списание за мотори, казва се МотоЕзда все още сме на третия брой тепърва прохождаме но имаме проблеми с разпространението, човека или фирмата която е поела разпространението не си върши дорбе работата и не сме доволни, списанието е месечник и се разпространява в цяла България, интересуваме се дали някой от вас не би могъл да ни помогне като ни предостави някаква информация за сигурна фирма която се занимава с разпостранени на печатни издания вестници списания и прочие стига това да не е конфиденцилно, ще съм ви безкрайно благодарен за помоща.
Михаил Минков - misho@fil.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Welcome to the club! :)
link _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Да разбирам ли че никой няма информация за нормална фирма за разпространяване която да си върши работата?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Да разбирам ли, че не си прочел инфото от линка? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Аииииииииииииии душичка той ми пратил линк:))))))))))))) Цункам та, сорри ама след това шкембе дето изиядох на обяд и от чесъна ми се насълзиха очите и просто ми убягна линкчето:)))))))))))))
Благодаря ти много!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Душичката е Тя - и се реди на опашка за целувките :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 7:29 pm Заглавие: |
|
|
С чесъна изобщо да не се реди даже ;) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 10:13 am Заглавие: |
|
|
е ше си измия зъбите с белина и после ше ги лъсна с мистър мускул гел водопроводчик с който автоматично ше си отпуша и синусите и други работи...;)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 2:21 pm Заглавие: Re: РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ |
|
|
takama написа: | Имам молба и питане към всички,
издаваме списание за мотори, казва се МотоЕзда все още сме на третия брой тепърва прохождаме но имаме проблеми с разпространението, човека или фирмата която е поела разпространението не си върши дорбе работата и не сме доволни, списанието е месечник и се разпространява в цяла България, интересуваме се дали някой от вас не би могъл да ни помогне като ни предостави някаква информация за сигурна фирма която се занимава с разпостранени на печатни издания вестници списания и прочие стига това да не е конфиденцилно, ще съм ви безкрайно благодарен за помоща.
Михаил Минков - misho@fil.bg |
Никак не ти е лесна работата, ама да не те отчайвам. Трябва ти много, ама много специфичен подход към пазара. Ние издаваме подобно списание вече 3-та година (само че за байкове без двигател). Има си чалъми, които невинаги са общовалидни за всеки отделен казус. Ако ние разчитахме на стандартните фирми разпространители, отдавна списанието да се е споминало и... АМИН! Имам горчив опит с нЕкои такИвИ фактори, но нейсе...
@ Sami
Аз не употребявам често чесън и се държа в общи линии културно. Да се редя ли на опашката? :) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 1:09 pm Заглавие: ! |
|
|
Асоциация: Фантоми правят абонаменти за печатни издания
Ако една компания за разпространение на печатни издания предлага повече от 22% отстъпка от абонаментните цени на клиентите си, най-вероятно няма да изпълни качествено задълженията си. Подобни отстъпки са сигнал, че фирмата работи на загуба и може би я грози фалит. За тази опасност сигнализираха от Националната асоциация на разпространителите на печатни медии (НАРПИ). Според ръководството на сдружението сигнал за некоректност на фирмите в този бранш е и твърде ранното започване на абонаментната кампания и предлагането на оферти. "Има комапнии, които започват да предлагат абонаменти от септември, когато и самите издатели не са наясно за цените на вестниците и списанията през следващата година", каза Любен Маджаров, председател на УС на НАРПИ.
Според него освен от некоректни играчи работата на компаниите в бранша се затруднява и от недостатъчната площ, на която от години се разполагат павилионите за продажба на вестници и списания. "В момента на пазара има над 2 хил. печатни издания, които няма как да бъдат изложени на площ от 3.9 кв.м." Затова разпространителите настояват пред Столичната община отпусканата им площ да е поне 6 кв.м.
Според НАРПИ на годишна база абонаментите отчитат сериозен ръст най-вече благодарение на увеличение в сегмента на потребителите на дребно.
в Дневник |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 2:11 pm Заглавие: |
|
|
бтв... от къде в момента може да се купи това списание... аз съм заинтересован лично? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 3:21 pm Заглавие: @LoveHate |
|
|
за LoveHate - това е личния ми e-mail - mihail@minkov.net напиши ми адрес и с удоволствие ще ти изпратя лично по куриер първия и втория брой безплатно. В момента на пазара моеже да се намери само втория брой тъй като първия вече е изчерпан. Иначе по принцип би трябвало да е разпространено на всякъде списанието но действителноста показва че не е така защото разпространителя не си върши работата както трябва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 3:25 pm Заглавие: @ batMAN |
|
|
ще съм ти безкрайно благодарен ако можеш да споделиш с мен някои тънкости за разпорстранението на mihail@minkov.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 1:47 pm Заглавие: Re: @ batMAN |
|
|
takama написа: | ще съм ти безкрайно благодарен ако можеш да споделиш с мен някои тънкости за разпорстранението на mihail@minkov.net |
OK! Трябва да си помагаме. :) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Може ли и на мен, може ли, може ли .... :) _________________ печат на книги |
|