Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chefito
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 4:22 pm Заглавие: Здравейте и от мен:) |
|
|
Регнат съм отдавна и редовно чета и преглеждам форума. От скоро започнах да се занимавам с лого дизайн чисто непрофесионално, но понеже съм тясно свързан професионално с нещата реших че ми е време да се специализирам. Имам масивни познания в областа на PS и Flash, но никога не съм разработвал лого. Ако можете да ми даде насоки и препоръки. Кой софтуер използвате най-често? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 4:59 pm Заглавие: Re: Здравейте и от мен:) |
|
|
chefito написа: | Регнат съм отдавна и редовно чета и преглеждам форума. От скоро започнах да се занимавам с лого дизайн чисто непрофесионално, но понеже съм тясно свързан професионално с нещата реших че ми е време да се специализирам. Имам масивни познания в областа на PS и Flash, но никога не съм разработвал лого. Ако можете да ми даде насоки и препоръки. Кой софтуер използвате най-често? |
аз не разбирам, ма съм чувал, че гурутата ползват лист и молиФФ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 5:01 pm Заглавие: :_) |
|
|
Аватарче написа: | chefito написа: | Регнат съм отдавна и редовно чета и преглеждам форума. От скоро започнах да се занимавам с лого дизайн чисто непрофесионално, но понеже съм тясно свързан професионално с нещата реших че ми е време да се специализирам. Имам масивни познания в областа на PS и Flash, но никога не съм разработвал лого. Ако можете да ми даде насоки и препоръки. Кой софтуер използвате най-често? |
Тва са хардуери, бе, Авиии...
Гурутата ползват мозъка си*!
* Някои и чужди
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 5:04 pm Заглавие: Re: :_) |
|
|
RG® написа: | Аватарче написа: | chefito написа: | Регнат съм отдавна и редовно чета и преглеждам форума. От скоро започнах да се занимавам с лого дизайн чисто непрофесионално, но понеже съм тясно свързан професионално с нещата реших че ми е време да се специализирам. Имам масивни познания в областа на PS и Flash, но никога не съм разработвал лого. Ако можете да ми даде насоки и препоръки. Кой софтуер използвате най-често? |
Тва са хардуери, бе, Авиии...
Гурутата ползват мозъка си*!
* Някои и чужди
:-))) |
мда, как беше лафа - "creativity is good, but plagiarism is faster"... но си прав де, лист и молив е хардуер - за софтуер обикновено са ползва любимия векторен софтуер (без флаш, колкот и Мучо да твърди обратното :D). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chefito
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Да разбирам Corel Draw и друго.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 1:46 am Заглавие: |
|
|
chefito написа: | Да разбирам Corel Draw и друго.... |
и илюстратор. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chefito
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 8:16 am Заглавие: |
|
|
StarFish написа: | chefito написа: | Да разбирам Corel Draw и друго.... |
и илюстратор. |
10x!!! |