Graphilla.com :: Преглед на тема - Варварски изпълнения

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Варварски изпълнения

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fan4battle

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:13 am    Заглавие: Варварски изпълнения Отговорете с цитат

Туй е много набързо, Haddock прав си за тонирането, наистина не се получи добре, но е в серията.

В другото измерение:

Пък това е моят фенарт на фенарта ми от AleXXX! :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

седят като супер наивни, ученически рисунчици, правени на последната страница на тетрадката по химия ....
пълни са с грешки и разностилие....
единственото което ми харесва тук там като детайл е в "barbarian-profession"- ъндедите горе в дясно са много яки като движение, изражение и свобода на рисунъка...
fan4battle

МнениеПуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря, че сподели. Подейства ми като кофа със студена вода. Даже две кофи! :)
Знам че не са с особено високо художествено качество, но основен елемент е идеята, така че ако някой се е изкефил - яко. Иначе, мисля че известно време ще се въздържам да пускам тука, докато не почна да определям по-добре кое е читаво, и кое не.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Определно са смешни :) Тази със скелетите е най-добре според мен! Самите скелети са си станали екстра. Иначе наистина им трябва малко повечко стабилност, но то с времето ще си станат нещата!
Върнете се в началото
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 3:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:))))))))) Абе понякога просто трябва да се отшуснеш!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
AleXXX

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
седят като супер наивни, ученически рисунчици, правени на последната страница на тетрадката по химия ....

Ще кажа само, че са нива над неща, показвани от хора, на които тук се ахка и въздиша. Имам си няколко подбрани работи, на които бих се изсмял при други обстоятелства, но добрия тон не ми позволява да посоча, и то от хора с таблети и самочувствие.
А тази тенденция да се виждат само грешките не ми се нрави - в рисунките на fan4battle често има такива моменти, за които много cg артисти не могат да мечтаят не само като композиране ами като свобода на движенито и убедителност. Поза, устрем, взаимоотношения между различните елементи не само на фигурата, но и на нейното взаимодействие с цялостната композиция. Може би съм пристрастен, но от рисунките на fan4battle съм научил и продължавам да уча много повече отколкото на 90% от останалите художници по всички форуми.
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2 и 4 ме радват но само като идея
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Demon_Hunter

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

AleXXX написа:
maceman написа:

Ще кажа само, че са нива над неща, показвани от хора, на които тук се ахка и въздиша. Имам си няколко подбрани работи, на които бих се изсмял при други обстоятелства, но добрия тон не ми позволява да посоча, и то от хора с таблети и самочувствие.

А тази тенденция да се виждат само грешките не ми се нрави
.

Спазвайки добрия тон просто ще отбележа,4е съм напълно съгласен.
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Доста са неориентирани стилово още... Клонят ту към нещо сериозно, ту към някъкви картоон хуморески... На ръба са! Без да споменавам всичките грешки и дефекти, ще кажа само едно - fan4battle - прекалено дълго чака да влезеш в специализирания форум за да продължаваш да пускаш работи в духа на темата с "представяне". Аз чакам да видя развитие на база потенциал, а ти си цъклиш на едно място! С риск да се разсърдиш, специално аз бих искал да видя нещо по-сериозно от теб, защото права са ти дадени именно заради това. Има бол форумчета, където детинята се радват на подобни неща, които пускаш. Тук се иска повече!!!
Върнете се в началото
fan4battle

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ясно ми стана, че не са за тук.
Следващото по-сериозно като направя ще бъде специално за теб! Даже ако искаш кажи какво сериозно да бъде. :)
Върнете се в началото
haddock

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега чак мога да ги погледна тези неща по- подробно, и какво да видя....
Колеги, не се сърдете ,мисля , че мнозина от вас се вземат твърде насериозно...
Ама това е форум, в края на крайщата...!!!
Пък и Fan4о не се опитва да продава тези неща, просто е решил , че ще бъде забавно да ни ги покаже... И на мен ми е забавно ! верно че са разностилни, но това е умишлено, според мен...:) Казвал съм неведнъж какво мисля за техническото изпълнение на някои от нещата му, но...тук не става въпрос за професионално завършени работи! Едни идейки , които сигурен съм тепърва ще ги видим в по-завършено изпълнение ,се кръцват в зародиш още...
А и от този човек съм виждал страшно добри неща , и надявам се да видя и в бъдеще...!:)
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пет Дек 01, 2006 10:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

2 и 4 са си супер, стоят много свободно, забавни са и чесно казано, Фен4Батъл, ако бях на теб ги фащам да ги муча още щото ако махнеш текста, или го оформиш другояче, и се заиграеш с композиция и поизчистиш стила могат да станат страшни.. харесва ми много че въпреки че стоят като скици и са бързи неща са изключително ясни и емоционални..
фащай тая с ъндедите и я бачкай аз искам да я видя финишед с цвят и атмосфера..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети