Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 11:40 am Заглавие: еднорък самурай |
|
|
еми вчера си скицирах глупости и т'ва ми хареса макар и коремните мускули да са му объркани малкичко :X :
макар че кат е в тая поза малко трудно са разбира че е еднорък ма карай кат покажа другите картинки с него(като ги направя) ше се види
ше се пробвам да му сложа малко цвят ако имам време и ако ми хареса ше ви покажа резултата :) _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 12:27 pm Заглавие: |
|
|
за да е самурай как си трябва, му трябва втори меч с който според "Бушидо" да сложи край на живота си в случай че загуби честта си. Трябва да има и колан.
по рисунката, на единствената му ръка областта на китката я няма никак. трябва повечко място да отделиш за тази част. иначе седи графично добре. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXXX

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Атмосферата е супер, но прическата не е много самурайска . . .
А за меча - може да го е краднал, като Мифуне в Седемте Самурая.
А и ако е бил от нито-рю школата и проповядва разбирането, че е тъпо да умреш с прибрано оръжие, няма ли просто да хвърли оръжието, което не може да ползва?
А има пояс, как е закачен меча вече не знам - може като в компютърните игри просто да залепва . . . _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
За ръката не съм съгласен, че не стои добре. може би съвсем малко стесняване може да има но и така е добре. На мен като цяло много ми харесва. Ще се радвам да му сложиш цвят, може да стане доста приятно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пон Дек 04, 2006 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Много добро
добра стилистика _________________ ALFA MILANO |
|