Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nolldor
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nolldor
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 12:23 am Заглавие: |
|
|
комикса вече е публикуван в турция, надявам се скоро да успеем и тук |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
на мен този комикс не ми харесва нито като рисунка, нито като действие /разкадровка....
както вече и отбелязаха за корицата -тя е прекалено затлачена, седи по- скоро като wip отколкото като нещо което ще продава....
при цялата шарения на комиксите и борбата за привличане на вниманието на клиента, аз не знам какво би провокирало погледа на човек за да избере точно вашата корица???
а и не разбрах за коя секция на графила се кандидатства след като художникът е друг ??? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Съвсем честно! Корицата не стой ама по никъв начин убедително. И аз не бих си я купил. Усеща се голямо влияние от художници които са добри и в дигиталния и в традиционния арт, но вие доста сте се омазали в желанието си да подражавате. Разкадровката е суха, а стилът на илюстрациите, гони по-динамичена режисура. Трябва да се чисти стилът, тъй като за момента е много неориентиран. Успехи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nolldor
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 1:37 pm Заглавие: |
|
|
velinov: съгласен съм, че стила трябва да се чисти. Това е първия ни път и никой от нас не се беше занимавал по рано с това. Имахме огромното желание понеже историята е много добра и имахме възможност.
Fatemate ще е поредица от 7 комикса и занапред ще трябва да поработим за да чистим грешките.
maceman: не кандидатствам за никъде във форумите, исках да споделя и можех само тук.
10х за конструктивните коментари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|