Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 6:02 pm Заглавие: Tuborg Christmas |
|
|
едно outdoor-че за Tuborg Christmas Brew
оригинал в около 8240 x 6180 pixels
 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 10:27 pm Заглавие: |
|
|
ne e losho, no zamruznaloto /?/ sudurjanie na butilkata malko stranno sedi:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 11:44 pm Заглавие: |
|
|
тия бутилки има ли нещо вътре или е зрителна измама ?, и етикетите са некви като свитъци вътре , капачките и те ли са от стъкло ? и тн..
иначе като цяло става _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 12:45 am Заглавие: |
|
|
идеята е че бутилките са като замръзнали, като висулки.
етикетите са си каквито трябва да бъдат, кви свитъци бе хичкок? и къде видя стъклени капачки ? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 2:18 am Заглавие: |
|
|
Bio, kapachkite sa dosta izgoreli na nqkoi mesta, snejeca nqma dostatuchno blqsuk / ot toq sitniq nabumpen specular deto prai prikaznite koledni plakati / , leda na technostta vutre v butilkite ne otgovarq na debelinata na stukloto na butilkata, predpolagam tova ima Hitchkok v predvid, ne prilicha na led, po tumniq background zad butilkite moje da se vkara oshe neshto, nad znejnite hulmove.
Kartinkata e cool, no moje i oshte. Ako ne iskash kritika da spirame? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 2:57 am Заглавие: |
|
|
Haresva mi. Krasivo e kato visia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
mnogo gotino,ama kyde e wse pak birata ? tiq sa nqkakwo mente sys zamryznala voda vytre i t.n
abe 6te se oprawite ne ste malki tam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 11:59 am Заглавие: |
|
|
Готино е като визия, но трудно правя асоциация със замръзнали висулки. Можело да е по убедително. Ако не поразсъждава човек, би си помислил, че е флипнато самоцелно. Също така мисля, че е трябвало да има повече разстояние между надписите и бутилките. Сега ми липсва въздух. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
aз като обикновен десигнер, дето не отбира от тридименции, ще кажа само, че дори хелветиката се нуждае от пипване тук-таме, особенно когато е в кирилски вариант... не че е толкова важно, ама да си кажа... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 1:13 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми прилича на Helicon Comressed Bold ...ма кво значение има... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 2:03 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Готино е като визия, но трудно правя асоциация със замръзнали висулки. Можело да е по убедително. Ако не поразсъждава човек, би си помислил, че е флипнато самоцелно. Също така мисля, че е трябвало да има повече разстояние между надписите и бутилките. Сега ми липсва въздух. |
напълно съгласен. може би трябваше да има малко лед по долната част на бутилките и все едно да излизат от него, може би така щяха доста повече да приличат на висулки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 2:24 pm Заглавие: |
|
|
да, може би сте прави но не мога да изразя мнение защото това е дело на дизайнерския отдел на клиентите ни Nobul Graphics. наше е само изпълнението.
идеята, проекта и концепцията са техни. мойта задача е да бъде произведено изображението. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stanslavov

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:08 am Заглавие: |
|
|
перфектно 3д
треба да се сложи обект за "гравитация" по който да се ориентираш къде е горе и къде долу.
п.с. бас хващам че ако е плакат - много от хората ще го сложат на обратно
успех _________________ АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
www.projects3d.com/index1.html
on-line уроци 3dsmax, autocad, photoshop
www.bguroci.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:15 am Заглавие: |
|
|
Свежарска идея:) Не знам защо но 1вия път като го погледнах бутилките ми заприличаха на препили с биричка прилепи...;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 12:35 pm Заглавие: |
|
|
stanslavov написа: | перфектно 3д
треба да се сложи обект за "гравитация" по който да се ориентираш къде е горе и къде долу.
п.с. бас хващам че ако е плакат - много от хората ще го сложат на обратно
успех |
10x
На Билборд е. Вече доколкото знам е разлепен на доста места. Май трябва да има и плакат. За там сме дали на клиента лейъри със всичките му гарнитури, но не знам какъв редизайн са направили. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 7:17 pm Заглавие: |
|
|
stanslavov написа: | п.с. бас хващам че ако е плакат - много от хората ще го сложат на обратно |
edva li...vse ako snejeca ne gi naso4i v pravilnata posoka siguren sym 4e ogromniqt, bql nadpis 6te si kaje dumata....
a za samata rabota....dobre si e...ama vqrno trudno me navedoha na misylta za visulki...6tom klienta q e haresal tova e koeto ima zna4enie...e...i kosurite oba4e ne sa malko...no kato cqlo nai golemiq e 4e e sterilno kato kompoziciq, drugoto ne me drazni tolkova(osven onaq malkata butilka v sredata deto e edinstvenata bez kondenzirani kap4ici po neq-tq mi kysa nervite totalno)
...ti, li4no, dovolen li si ot tova kak se e polu4ilo? _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 7:45 pm Заглавие: |
|
|
никой не иска да "набива" на това че са висулки, не трябва да са висулки а да има асоциация.
стерилна композиция - такъв термин няма въобще. има стерилна визия, ма случая не ще да е такъв.
бутилката, чак па да ти къса нервите? сори ако съм те изнервил нещо.
като не коментирам идеята и композицията дали са добри или лоши аз ... лично... съм доволен. доста. иначе нямаше да го пусна. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 8:07 pm Заглавие: |
|
|
Няма спор за визията Био. Относно криейтива стана ясно, че е зададен от друг. Така, че е излишно да се говори относно идеята и да се коментира каде и какво куца. За мен с това се изчерпва всичко.
Вашата работа, както винаги е на ниво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 8:12 pm Заглавие: |
|
|
Бе на някои още не им е ясно. Ама аз съм си виновен щот не пуснах инфо кое какво още в началото, та за тия дето не четат мненията по надолу да го видят поне в началната. Нищо следващия път. Утре вдруги ден ще пусна билборда който правихме за Карнобатска ракия. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Велинов ми взе думите от устата, точно се чудех как да го формулирам _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|