Graphilla.com :: Преглед на тема - стр

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

стр

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 12:28 pm    Заглавие: стр Отговорете с цитат

Има още доста работи, които трябва да се слагат и оправят, обаче реших да го пусна. Ще има предполагам версия и за по-бавни процесори, ще се оправя прогрес бара и други работи. Панела с проектите и търсенето ще се разработват доста като отделните обекти ще се представят подробно.
При ресайз и при по-голяма резолюция небето се опъва на 100% широчина. Някои пък от обектите по сцената се позиционират вляво и дясно.
http://www.bord.bg/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

добра работа ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

гледам го на 1680х и изглежда екстра:) браво
kingBMF

Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм, нещо не ми допадна, не можах да схвана каква е връзката с тези морски снимки и фирмата, менюто ми е малко непонятно на мене, не е много логично за мен след като натиснеш даден линк да седи надпис " Меню", можеше много по-добре да го измислиш, панела по средата не ми хареса също, а и е много неприятно да кликнеш некаде и да почнат да ти се зареждат PDF-и без да знаеш. Не знам мойто PC сигурно е слабо, ама има моменти анимацията с небето много насича.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
_sasho

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми как да кажа, това меню клиентите искаха да се върти и толкоз. Гледах поне да не е натрапчиво. Секцията с PDF ите се представя временно по тоя начин. След време ще има подробно представяне на всеки проект.
Върнете се в началото
_sasho

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Забравих да кажа, че клиентите са строителна компания, която строи луксозни постройки по крайбрежието и основното, на което се набляга е мястото, на което се строи обекта. Тия снимки са правени около Варна и общо взето, там където са им обектите. Донякъде си беше и тяхно изискване да наблегнем на красиви пейзажи, а не бачкери с каски примерно.
Върнете се в началото
kingBMF

Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
Забравих да кажа, че клиентите са строителна компания, която строи луксозни постройки по крайбрежието и основното, на което се набляга е мястото, на което се строи обекта. Тия снимки са правени около Варна и общо взето, там където са им обектите. Донякъде си беше и тяхно изискване да наблегнем на красиви пейзажи, а не бачкери с каски примерно.

Добре, ама в тоя случая аз не видях нищо луксозно, а хубави места по крайбрежието. Както и да е, важно е клиента да го хареса не аз.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мен лично ме дразни кътаута... особено по хоризонта!
другото е че облаците могат да се движат по-бавно...
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 2:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
другото е че облаците могат да се движат по-бавно...

бе то мое бе мама, ама тва значи поече картинки/кадри, което у веб е нал са сещаш ;) ...

... както и да е гледам, че следиш кво праат ората по белия свят, което е хубаво и си личи, та като видях началото на сайта веднага са сетих за един от любимите ми http://www.dunun.com/2002/ ...

... ся аз като бивш (а може би не) флашер и човек имеющ особен присантиман към сайтовете с ликуид десигн бих казал, че този сайт сам по себе си е много приятен и определено прави добро впечатление ...

... сега друг е въпроса както отбеляза старуту, на концептуално ниво доколко е подходящ за целта ...

... и една техническа забележка защо при намаляване на браузъра са намалява и небето?! ... не е рпоблем да му се сложи ограничение под определен размер да не се свива поече, шот стаа гадно, апа за разпъването ясно ...
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз тука дизайн не видех. Само няколко пиниза взаимствани от тук-там , които дори не са имплантирани на място.

Що примерно след като съм цъкнал на нещо от менюто прелодера кибичи там и като дам овър отново припокрива линковете от навигацията.

Грубо.
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На пръв поглед приятно сайтче. Неща, които на мен ми правят впечатление:
1.В началото при избора на езиците според мен това разтваряне посредата с ролоувър на курсора е доста самоцелно
2. Това отдолу "БОРД ООД - Строителна компания..." седи малко като притурка ми е леко дразнещо
3. Анимациите вървят тежко
4. Скриването на менюто е неприятно
5. Прозорците с информацията, които изкачат според мен могат да се направят по-добре.

Туй засега
Успех
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
Аз тука дизайн не видех. Само няколко пиниза взаимствани от тук-там , които дори не са имплантирани на място.

Що примерно след като съм цъкнал на нещо от менюто прелодера кибичи там и като дам овър отново припокрива линковете от навигацията.

Грубо.

+
Навигацията е зле, на хората ше им е трудно да целят надписите.
Дизайн тук наистина няма.
Тея облаци са излишни.
Като ги гледам тези картинки директно отиваш към морски туризъм.
Като махнем безсмисленото меню и облаците (които изключително важно е да мое да се пускат и спират?!?!?!) остава въпроса защо флаш?
Тая картинка с писалката от къде дойде в пейзажа?
Въобще изначале с повече мислене за тва че дизайна тре да информира лесно и да продава.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети