Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 12:28 pm Заглавие: стр |
|
|
Има още доста работи, които трябва да се слагат и оправят, обаче реших да го пусна. Ще има предполагам версия и за по-бавни процесори, ще се оправя прогрес бара и други работи. Панела с проектите и търсенето ще се разработват доста като отделните обекти ще се представят подробно.
При ресайз и при по-голяма резолюция небето се опъва на 100% широчина. Някои пък от обектите по сцената се позиционират вляво и дясно.
http://www.bord.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 12:34 pm Заглавие: |
|
|
добра работа ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:04 pm Заглавие: |
|
|
гледам го на 1680х и изглежда екстра:) браво _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Хм, нещо не ми допадна, не можах да схвана каква е връзката с тези морски снимки и фирмата, менюто ми е малко непонятно на мене, не е много логично за мен след като натиснеш даден линк да седи надпис " Меню", можеше много по-добре да го измислиш, панела по средата не ми хареса също, а и е много неприятно да кликнеш некаде и да почнат да ти се зареждат PDF-и без да знаеш. Не знам мойто PC сигурно е слабо, ама има моменти анимацията с небето много насича. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Ми как да кажа, това меню клиентите искаха да се върти и толкоз. Гледах поне да не е натрапчиво. Секцията с PDF ите се представя временно по тоя начин. След време ще има подробно представяне на всеки проект. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да кажа, че клиентите са строителна компания, която строи луксозни постройки по крайбрежието и основното, на което се набляга е мястото, на което се строи обекта. Тия снимки са правени около Варна и общо взето, там където са им обектите. Донякъде си беше и тяхно изискване да наблегнем на красиви пейзажи, а не бачкери с каски примерно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:42 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Забравих да кажа, че клиентите са строителна компания, която строи луксозни постройки по крайбрежието и основното, на което се набляга е мястото, на което се строи обекта. Тия снимки са правени около Варна и общо взето, там където са им обектите. Донякъде си беше и тяхно изискване да наблегнем на красиви пейзажи, а не бачкери с каски примерно. |
Добре, ама в тоя случая аз не видях нищо луксозно, а хубави места по крайбрежието. Както и да е, важно е клиента да го хареса не аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:44 pm Заглавие: |
|
|
мен лично ме дразни кътаута... особено по хоризонта!
другото е че облаците могат да се движат по-бавно... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 2:37 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | другото е че облаците могат да се движат по-бавно... |
бе то мое бе мама, ама тва значи поече картинки/кадри, което у веб е нал са сещаш ;) ...
... както и да е гледам, че следиш кво праат ората по белия свят, което е хубаво и си личи, та като видях началото на сайта веднага са сетих за един от любимите ми http://www.dunun.com/2002/ ...
... ся аз като бивш (а може би не) флашер и човек имеющ особен присантиман към сайтовете с ликуид десигн бих казал, че този сайт сам по себе си е много приятен и определено прави добро впечатление ...
... сега друг е въпроса както отбеляза старуту, на концептуално ниво доколко е подходящ за целта ...
... и една техническа забележка защо при намаляване на браузъра са намалява и небето?! ... не е рпоблем да му се сложи ограничение под определен размер да не се свива поече, шот стаа гадно, апа за разпъването ясно ... _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 3:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз тука дизайн не видех. Само няколко пиниза взаимствани от тук-там , които дори не са имплантирани на място.
Що примерно след като съм цъкнал на нещо от менюто прелодера кибичи там и като дам овър отново припокрива линковете от навигацията.
Грубо. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 7:03 pm Заглавие: |
|
|
На пръв поглед приятно сайтче. Неща, които на мен ми правят впечатление:
1.В началото при избора на езиците според мен това разтваряне посредата с ролоувър на курсора е доста самоцелно
2. Това отдолу "БОРД ООД - Строителна компания..." седи малко като притурка ми е леко дразнещо
3. Анимациите вървят тежко
4. Скриването на менюто е неприятно
5. Прозорците с информацията, които изкачат според мен могат да се направят по-добре.
Туй засега
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 8:26 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Аз тука дизайн не видех. Само няколко пиниза взаимствани от тук-там , които дори не са имплантирани на място.
Що примерно след като съм цъкнал на нещо от менюто прелодера кибичи там и като дам овър отново припокрива линковете от навигацията.
Грубо. |
+
Навигацията е зле, на хората ше им е трудно да целят надписите.
Дизайн тук наистина няма.
Тея облаци са излишни.
Като ги гледам тези картинки директно отиваш към морски туризъм.
Като махнем безсмисленото меню и облаците (които изключително важно е да мое да се пускат и спират?!?!?!) остава въпроса защо флаш?
Тая картинка с писалката от къде дойде в пейзажа?
Въобще изначале с повече мислене за тва че дизайна тре да информира лесно и да продава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|