Graphilla.com :: Преглед на тема - poqsnenie

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

poqsnenie
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
shdhd

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:12 pm    Заглавие: poqsnenie Отговорете с цитат

implant:ne sum bulval nikvi laina
mnenieto go prieh i vuobshte ne stava duma za tova
ne sum obidil nikoi
izkazah nqkoi mneniq koito ne mislq 4e sa bez pri4ina
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Az lichno mnenia ne vidiah nikade, no moje bi lipsata im e prodiktuvana ot lipsa na argumenti ot moia stranam zasho adjeba ne haresvam tova koeto vidiah.

A re sa:

Smiatam che site koito si pokazal e :

1. Nenujno Pretenciosen
2. Zle Kompoziran
3. Nepriaten v cvetovo otnoshenie

Smiatam che rabotite v nego sa :

1. Ot tipa "art zaradi samia art", kakvito az ne haresvam
2. Tehnicheski negramotni
3. Bez iasna i deia i poslanie
4. Nenujno Pretenciozni

Smiatam che ti pokaza, che :
1. Ne mojesh da tarpish chujdo mnenie
2. Ne smiatash, che tuk ima niakoi koito da ti kaje neshto

Dori da se abstrahiram ot parvite dve, koito da otdam na tova, che az sam prostak i ne razbiram izkustvoto, poslednoto e dostatachno da me ubedi, che ne iskam da "igraia" s teb.

Blagodaria za vnimanieto.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az li ne sum razbral ili imashe neshto protiv moderatorite? m? ili az da ti poiasnia? ne mislish li che za mene tfa sa laina m? ...ko li ta pitam zabraih che s mislento se spraviash trudno....
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i pred oristta pak hrabro toi zastana
i cvqt drug vav nebeto ne ostana
do vernite si nagli vudichari
prilichashti na malki vazduhari
potunali v cherveno se redqha
vav stroinite reditsi na tezgqha

sas kratkiq oboznachitel za IGNORE.
Върнете се в началото
shdhd

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

merci LoveHate:)
mojelo zna4i a?
tolkova li trudno be6e
4ak na 38 post
ne moja da go napishesh v na4aloto shtoto "4ekiq " e po udobno a?
razbirash li problema e otnoshenieto ako beshe kazal ti ili nqkoi ot drugite tova Mnenie shteshe sega posta mi da sedi nqkude nazad na stranicata i nqmashe da se zanimavame s gluposti
zna4i kato si modeartor ili tam kakuvto se vodish i kato iskash koito doide tuk da se "predstavq" shte davash ocenka koqto e "konstruktivna"
ina4e shto si trugnal vuobshte da se zanimavsh
Върнете се в началото
shdhd

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e kvo nqmam li pravo da imam neshto protiv?
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ма ти май бъркаш понятията "конструктивна критика" и "авторитетно звучащи думички".
щото аз не забелязвам да ти конструират нещо аргументите на хейт..ами ти казват с много думи нещо съвсеееем кратичко.
и не е номера поста ти да седи назад страницата..можеше и изобщо да го няма на нея ако някой искаше тва.
ква е фатката тука мисля че и сам разбра.
както казваше тука един потребител "too much "creativity" is hard to understand...muhahahahahahahahahahaha".
и нещо и от мене...дизайна може и да е kinky и без да го превръщаме в безмислен.
shdhd

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma hate be batka
az vi obi4am vsi4ki tuk:)
ae 4ao i veseli praznici :)
Върнете се в началото
wj_steam

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 6:05 pm    Заглавие: nia Отговорете с цитат

man niako ot neshtata ti mi haresvat opredeleno. az mislia che tochno v takav rod experimenti ima hliab. polezno e kogato tarsish neshto novo. evala che gi pokazvash, a reakciata moje samo da te radva. shtom ia ima znachi e dobre ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 6:26 pm    Заглавие: Re: nia Отговорете с цитат

wj_steam написа:
man niako ot neshtata ti mi haresvat opredeleno. az mislia che tochno v takav rod experimenti ima hliab. polezno e kogato tarsish neshto novo. evala che gi pokazvash, a reakciata moje samo da te radva. shtom ia ima znachi e dobre ;)

e da... shto ne idesh v harlem da napishesh s golemi beli bukvi "MRAZIA NEGRITE" - si4ki sha te zabelejat :))), pa moje i da stanesh izvesten.
wj_steam

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 6:28 pm    Заглавие: Re: nia Отговорете с цитат

koceto написа:
e da... shto ne idesh v harlem da napishesh s golemi beli bukvi "MRAZIA NEGRITE" - si4ki sha te zabelejat :))), pa moje i da stanesh izvesten.

tui ne go razbrah niashto
Върнете се в началото
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi 4udeh se tva, 4e si pokazal neshto i sa ti pisali 50 posta pravi li go stoinostno i hubavo i tova na4in da te zabelejat li e. Stoto ti neshto takova kaza
wj_steam

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 7:06 pm    Заглавие: ne tochno Отговорете с цитат

ne tochno man. imashe dosta negativni reakcii, koito biaha i malko agressive, no imashe i pozitivni ... tova e. tova che stana tarpana ne e tolkova vajno naistina. za stoinostni neshta ... ne moia da se izkaja ne mi dopada taia alternativa v tozi sluchai :))
Върнете се в началото
wj_steam

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 7:13 pm    Заглавие: a i flashcheto Отговорете с цитат

a i flashcheto me radva. koi kvoto iska da kazva (brei che ima i rima), ama tova niashto si e ideino i kefi.
Върнете се в началото
s2p

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2003 2:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...хм...един вид дадаист...
Този човек със сигурност няма ръката на художник, но има мисъл в главата си. И колкото и да е странно, познавам добри дизайнери, които не могат "две черти на кръст" да сложат на листа.

Борави (може би)хаотично с инструментите, но постига ефект, който говори. Какво говори ли? Не зная, но ми харесва. Не казвам че всичко е хубаво, но има и прекрасни попадения.

Някои от тези попадения са далеч по-добри, от ах-жестоки-са-упражненията по илюстрация, които видях във форум "графики и илюстрации".

Сайта и съдържанието му определено не са "дизайнерски", каквото и да означава това, но в тях има чувство. Хаотично, направено по-скоро по усет, отколкото по правила, но силно и откровенно.

Аз сигурно съм тъп сноб и слабообразован полуинтелигент, но моля модераторите н.в. R1dler & н.в. Snaker да ми покажат академичните ескизи на Ван Гог или Анри Русо-митничаря, ако ги има публикувани в мрежата. Ако ли не, то моля да ме насочат към евентуалната литература където са публикувани. Не че т.нар. Шейдхед има допирни точки с Ван Гог, но със съгурност има ТОЧКИ.

Моите уважения към професионализма на всеки. Когато обаче говорим за "Правилно Отношение", позволете ми да изкажа своите резерви.
R1dler

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2003 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не бе не...то са си много добри работите бе. ма ние със Снейкър като видим нещо добро и просто ни са обръщат стомасите и гледаме веднага мощно да му секнем творческия процес. направоо ни сърбят ръцете да му обясним колко е некъдерен.. ма тва е щот сме простаци и всичкия арт на тоя свят ни е крив...надявам се с това да изяснявам много неща?или не?
пък и в 100% от случаите след нас се пръква някой изкуствовед-дет-мнооого-албуми-гледал-и-чел с позитивно мнение да успокои жертвата на малоумната ни простотия.

ади...аз отивам да се срамувам от държанието си...подсмърч.
Add

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2003 10:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

R1dler написа:
ади...аз отивам да се срамувам от държанието си...подсмърч.

R1d! марш в ъгъла да се срамуваш - 3 мин!
Къде е онова малко заядливо същаство Snaki, да запълни другия ъгъл???

Btw, имах намерението да се въздържа по полемиката за ИЗКУСТВОТО на shdhd. Причината е една основна - ъммм, как да го кажа най-деликатно....ами, то това е, това е доста близо до работите на ...ъммм, абе има една група дето се събира в помощен център Ван Гог...уффф- който го интересува - да си разбере сам, що за център е това...)))
wj_steam

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2003 6:10 pm    Заглавие: he he :))) Отговорете с цитат

Add написа:
Btw, имах намерението да се въздържа по полемиката за ИЗКУСТВОТО на shdhd. Причината е една основна - ъммм, как да го кажа най-деликатно....ами, то това е, това е доста близо до работите на ...ъммм, абе има една група дето се събира в помощен център Ван Гог...уффф- който го интересува - да си разбере сам, що за център е това...)))

interesno zakliuchenie :))) i malko grubo man .... i dosta kazva samo po sebe si ;)
Върнете се в началото
Add

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2003 6:30 pm    Заглавие: Re: he he :))) Отговорете с цитат

wj_steam написа:
interesno zakliuchenie :))) i malko grubo man .... i dosta kazva samo po sebe si ;)

Дааа, така е, не можах да се въздържа - работя върху това! ..)
Обаче, някак си - нямам желание да се извинявам - тази тема е класически пример как "различния" поглед, vs в арт-а, какъв тип реакции провокира. И, за да няма чудене - грубите реакции, също са в рамките на нормалното...))))
R1dler

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2003 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Add не се обяснявай ман:)
БТВ имам един вакантен ъгъл-за-срамуване:РР
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети