Graphilla.com :: Преглед на тема - новички

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

новички

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 12:12 am    Заглавие: новички Отговорете с цитат

Попаднах в нет-а на българска mmorpg игра, E.R.A. се казва и определо ме впечатли.....и драснах някой друг концепт на града Сан Витас и на една от фракциите "Излишните"...надявам се да ви харесат!Критики и коментари, моля....:))))

нещо като паркче, в джунглата от згради
[img][/img]

големи згради(то пък не че не се вижда де :Р)

кака,не много бъглива,от "излишните"...:)
[/img]

тук са вече други неща:бойни кули пуцат

някакъв спейсши(т)п
[/img]

нещо което и аз незнам кво е...:Р
[img][/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Demon_Hunter

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За първите две ЕВАЛАРКАТА.Много освободено и просторно.От третата би могло да се заформи нещо още по-категорично,по изведено,като идея.Псоледното също е доста добро.Браво човек.
ndesign

Местожителство: DE

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 12:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

във второто има хляб :>
само ако се поизчисти линията :>>
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

По първата.Леко преспективта по накуцва на места.Сградата най към нас от дясно.На мен лично ми се вижда падаща.А и въобще,леко тези сгради ми се виждат падащи.Но,както казах,кефи ме.Особенно пипането,детайла и цвета.
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 12:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми в първата идеята беше гледната точка да е така че да се събират зградите на горе,ноооооо не съм го докарал...не съм учуден,да взема да си правя предварителни скици че така на прима не е работа и то за такива работи....:)
Върнете се в началото
AleXXX

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 2:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

като изключим факта, че се пише сградар всичко е супер. Може би по-малко плът по тялото на каката или повече плът по лицето, че главата е като лепната, а тва не може да е добре . . .
А тва дет не го знаеш кво е, май е с най-добра атмосфера . . ..
AleXXX

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 2:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

*сграда

мразя си кирилицата.
Bio

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 2:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

виж, тва не е speedpaint темата , пусни нещо по-завършено или поне по изчистено. малко се криеш зад хаоса от драсканици. дори и да не го усещаш картините го казват. започваш да се пристрастяваш към гами и типове осветление. тва също не може да е добре при положение че няма никво изключение от тази тенденция. рано ти е още да си вкарваш канони, без да си опитал всичко.
виж кво става с устите и очите на съществата които рисуваш. има някакъв проблем там. покриваш ги късаш ги, режеш, зашиваш. струва ми се че по-скоро рисуваш някакъв психологически портрет на себе си отколкото да изразяваш някаква твоя концепция. това са много важни даже стратегически моменти и е хубаво да знаеш защо го правиш това.
не искам да излезе че съм само критичен към нещата ти. имаш потенциал и вкарваш много настроение в рисунките си. а и нещата се развиват.
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Още не мога да се нарадвам(а и да свикна)на таблета и затова само драсканици правя,кефи ме ебати!За персонажите ще се замисля, май има нещо вярно!Осветлението отдавна съм забелязъл че го правя еднакво,все се опитвам да вкарам нещо по различно но на края пак става така...хех(знам ли сащо така ми харесва) :)
Био критикувай колкото искаш...аз не се сърдя :)

Btw да ви се струват работите чернички?Питам защото си базарах монитора онази вечер да ми изкарва всички всички тонове на черното и бялото,в крайна сметка стана доста по светъл от преди и не знам при вас как излизат,може да има фрапиращи разминавания...защото ри мен в по старите рисунки имаше и трябваше да ги коригирам....:)
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 11:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами може и да има... впредвид, че в сянката понякога има някви надрасквания, които може и да не си виждал преди ако ти е бил тъмен.. аз имах същия проблем и бях потресен какво видях след калибрацията!!!:) погледни си нещата на 2-3 монитора да ти стане ясно горе долу па може да отпечаташ нещо за да разбереш със сигурност
/офф

иначе нещата са готини, ама и аз чакам момента в който ще почнеш да стягаш рисунките, и да се получават малко по-ясни и завърчени неща:)) айде и давай още:Р
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ_CyberGod точно като печатах много бях потресен защо подяволите черното не ми излиза черното и след като си бутнах монитора наистина черното се стопи и ма места имаше черни драсканици които определено дразнеха много!Сега надявам се е по-добре...:)))

Ще направя нещо завършено,но да видим кога ще е т'ва....:))))
Върнете се в началото
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хах,това,което каза,Bio, за" не завършените" ( ако мога така да ги нарека )
неща,не изведените до нещо конкретно и напълсно стегнато се канех да ти го кажа и аз. До тук повечето неща изглеждат,като < концепт арт > :)
Помня,преди време бях гледа туториал на Раян Чърч ( или Feng Zhu,един от двамата беше не помня точно ) които по пътя на завършване на творбата преминава през етап,които мн ми заприлича на етапите,на които постваш твойте неща.
Но понеже ти се кефя на творенията и от доста време ми се ще пуснеш нещо "завършенo" :) Мн.ще се радвам.:)

П.п. Това за мониторите е точно така.Голяма мизерия са си.Реално погленато човек не знае какво наистина рисува.Аз до преди два три месеца бях с някакъв абсолютен боклук и мн.добре знам какво е да не знаеш какво точно си направил.
Аиде,EmPATHy_hr,чакам да избиеш рибата в скоро време ;)
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 7:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stanimir123 мерси батка...бе ще пусна нещо завършено скоро време както казах по-горе!А за тези неща....ми те са си концепт арт,не претендирам изобщо за някаква завършеност,ама изобщо...а ги дропих тук защото им отделих малко повече време от обичайното(поне за мен) за един спийд-пейнтинг!

Мерси на всички за мненията...:)))

btw каде ги намираш тия титориъли,я дай линк ако може и на двамата да ги видя кво правят(на PM че да не пълним темата с излишни работи) :)
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Сря Дек 20, 2006 1:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

батка, ако се интересуваш от концепт арт се разчети малко из нета и разгледай концептиалисти разни, Feng Zhu е идеален пример ама има и много други, потърси повечко да знаеш на кво да наблягаш като правиш "концепт арт"
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети