Graphilla.com :: Преглед на тема - miuo mishuence

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

miuo mishuence

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:01 pm    Заглавие: miuo mishuence Отговорете с цитат

da

Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Brutalno e:)
samo tva che sa mirrornati niakoi chasti me drazni chesno kazano,malko po-assimetrichno?:)
Juana

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

domyrzia me :)))))

ciala sedmica go motam.. i se motaia i az samata
LOX

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

super me kefat - barabar s katericata!

sega ostana da izmislish na katericata ljubovnik - naprimer lalugera Gosho :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LOXeee sichko e obmisleno i izmisleno :)))))
az lalugera ne go znam kak izglejda, no liubovnik katericata si ima, cheti nadolu, temata e Zaiche, zaicheto e Staiko, Staiko e liubovnika!!! :))))
Angua

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2003 10:35 pm    Заглавие: Aman zaman kva stana tq Отговорете с цитат

Az ot kak mnogo zadobriah i edvam se ponasqm sama sebe si vzeh da osmislqm nqkoi raboti i stignah do slednia misloven gigantizym - NE na mirrorite det vika Jovi i DA na "artistichnata" (kak q obicham taq duma samo) linia, tva pyk go razpravq Morty...
mai v kraina smetka se okaza, che az samostoqtelno nisto ne sym izmislila, no za smetka na tova obicham da se naduvam pyk i mi otiva :P
Ta - seriozno, protiv serialite nqmam nisto lichno, ama aide porazbiite malko formite i tipajite za da ne vi razbiq az ;P
Ako trqbva daje ste vi se pomolq naj uchtivo ! :P
S naj-topli chuvstva, AZ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2003 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

etooooooo vidish li! sama si go kaza!
az ne sym dobra i ne sym i nadobriala i niama da nadobreia, shtoto mi pisva dokato pravia ednata ryka i s nervi i davam ctrlC ctrlV i onaia tam strelkichka! tui to! i artistichnost niama v moita dusha i glava, i fantazia... osven mrysni fantazii :)

tyi che ne se moli mnoo mnoo mi ela da me razbiesh :)
da premerim.... sili

i niama nujda dami govorish na vii, poznaame se :P
Morty

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2003 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kak obi4am zenski boi da gledam, ama v kal
Juana

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2003 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aaa niama da se bia s neia!!! tia niama da doide i zatva :PPPPP

(i sym mnogo zle v boi s jeni, no tva e taina :))
Angua

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2003 10:33 pm    Заглавие: Ot kalta rodeni ! Отговорете с цитат

Vie ne beshe uchtiva forma, a sybiratelno obrystenie kym teb i ..... ( tochki tochki tochki ) - toi si znae ;PPPPP
No neka ne si razkrivame kirlivite rizi v tazi praznichna nost !!! :) To i bez drugo ako pochnem da gi broim moite sigurno ste sa dalech povechko - vie pone v obstejitieto sigurno imate peralnq, za razlika ot men :}}} ah tazi moq bolna tema, ne mojeshe da ne q zachekna, kakto koteshki nokyt v mekata sgyvka na kolqnoto.... ouch!
I drugo - da ne chuvam opravdania ot tipa - nqmah vreme, nqmam artistichnost, syrbi me dupeto i prochie - podmivash ottuk ottam i si kato nov ! Takiva da si gi nqmame... she se mychish, tova e polojenieto !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2003 11:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ei jena! pyrvoooo
ne mi revi za peralnia, shot si imash myj tam nablizo!! a peralnia moje da ti se nameri niakoia prenosima :PP she vidim...
vtoroooooo
az ucha informatika eiiii!! kyde ti artistichnost v mozyk det triaa da misli v 00110101010100001101???? to ne che mislia taka de, ama se opravdavam :PPPP
e sega imam ill 10 tyi che moje i da se postaraia malko!
Angua

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Iskah s dobro, ama qvno she se biem, nqmam izbor prosto ;PPP ne bivashe da me obijdash na peralnq ;PP izobsto kak si predstaviash mrysnite mi gashti da propytuvat polovin Sofia, ei - s tova shega ne biva !
I ne me predizvikvai da si vadq 3-tonnata diploma ot MeGe-to... i da citiram ot tam kolko chasa matematika i informatika sym izuchila za 5 godini :P izobste taq rabota s dvuichniq kod ne q probutvash na kogoto trqbva... pyk i sigurno lqtoska na more she iskash da hodish - taka che umnata ;PPP~~
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ama ti samo izbiratelno chetesh!!!
az spomenah neshto da ti se nameri peralnia... :)))))))) no ti syvsem vnimatelno go propusna!!!!
a to moreto... i minalata godina iskah ma naici... i taia godina sigurno tyi shte se poluchi! to triaa se pestat pari za drugi neshta :(

mm dai ideia kak da se uprajniavam na unixite v unito, shtoto kato pochna da hodia na lekcii she mi otide celia skapan den tam :(((((((((
Angua

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eh az otdavna sym gi izlovila tiq pusti peralni kyde vyrluvat, ama se podlygvat da gi ulovish samo ako portmoneto ti prashti ot kinti :P
pyk i hapqt losho - po smetkata za toka i vodata !!! :}
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2003 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eeee taka e!
kvo da se prai
to sichko taka :((
atmos

МнениеПуснато на: Вто Май 06, 2003 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

HEhehe spuer izglejda :P
Napravi mu ednoto uho leko othapano ot jena mu :P
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети