Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:29 am Заглавие: 28 Дни |
|
|
Току що се връщам от киното, гледайте този филм. На мен ми беше сравнително скучен, но дяволски красив, убииствено операторство, страшен монтаж, готина режисура.
А от трейлъра си мислех, че отивам на американски екшън, направо се шашнах. Аа да, музиката (на която рядко обръщам внимание във филм) също много ми хареса.
И визията си е красива, не е просто евтин трик тип "Пи" и т.н., където се разчита на безумни клишета, елементарни въздействия в стил "гледам 2 минути разчленено дете на фона на нонстоп равен шум/писък" и т.н. Абе гледайте го, даже да не сте фенове на постапокалиптични филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:43 am Заглавие: |
|
|
ei na, puskam si go! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:44 am Заглавие: |
|
|
Неее! На киноо! На киноо! С хубав звук и голям екран, в Арена например! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:52 am Заглавие: |
|
|
aaa.. tai znachi... mi sha ustiskam togava ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuturak
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:58 am Заглавие: |
|
|
az go gledah :-)
napulno podkrepyam tvurdeniyata na morgoth :-)
malko skuchnovat, no dobre napraven tehnicheski, nyama spor :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 2:50 am Заглавие: |
|
|
'Psolutno si praw Morgoth!
Mene zhena mi me zawleche da go gledam (tuka go dawaha predi Nowa Godina, ma ne si spomnyam koga). Kaza mi, che bil nyakakuw yak now film. Az kato sednah w salona i filmut zapochna, i widyah, che ne e Amerikanski (kakuwto sum si plosuk) si wikam, "ebago drugarko, dwa chasa English boredom"!
A wsushtnost filma e mnogo dobur, naistina! Imashe samo nyakolko leeeeeko prekaleno simwolichni momenta (sus leko elementaren podhod) -- kato kogato picha subirashe kinti po ulitzite -- no towa se prezhiwyawa.
Gledayte go zadulzhitelno, i to na kino! Inache shte mu izpusnete atmospherata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 11:44 am Заглавие: Re: 28 Дни |
|
|
morgoth написа: | ... не е просто евтин трик тип "Пи" и т.н., където се разчита на безумни клишета, елементарни въздействия в стил "гледам 2 минути разчленено дете на фона на нонстоп равен шум/писък... |
Takova li ti e mnenieto za Pi? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:01 pm Заглавие: |
|
|
izwinqwam se ama ... kakwo e pi ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:06 pm Заглавие: |
|
|
?????
pi=3,14... tam s tva pi se obrazuvaha razni formuli za lice i obikolka na kryg i ot sorta
"Pi" e film.... v google mojesh da namerish sigurno vsichko za toia film, s Imesh, Kazaa i t.n. mojesh da si go izteglish.... subtitles.hit.bg ili kakto tam beshe sigurno ima subtitri.....
shto za vypros beshe tva? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Да, визуалното въздействие на Пи е елементарно, поне за мен ;) Т.е. според мен за красив могат да го намерят по-неподготвени хора. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: |
shto za vypros beshe tva? |
ми знам ли - в твоята глава вероятно се въртя понятия като "глупав" , "неуместен" и т.н. :)
за мен си беше нормален, за попълване на някаква липсваща информация.
и на мен първата ми асоциация беше 3,14 , а за филма не бях чувал та затова попитах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2003 2:51 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Да, визуалното въздействие на Пи е елементарно, поне за мен ;) Т.е. според мен за красив могат да го намерят по-неподготвени хора. |
Koga si go gledal za pryv pyt?
abe vse edno vsyshtnost ne e neobhodimo da sporim. Az se izkefih ujasno mnogo I kato viziq. Mislq 4e ima neveroqtno dobri kadri kato snimane, kato atmosvera e strahoten....
kakto i da e, prosto se u4udih kato vidqh podobno mnenie.. :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2003 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Eeee Pi si e iak film, klasika, film koito i sled 3-4 prochitane moje otkriesh neshtitza, a i kolkoto poznati imam koito sa go gledali, tolkova i mnenia ima po vaprosa kakvo se sluchva tochno. Vsichko opira do vapros na vkus... , az naprimer mnogo se izkefih na Memento kogato izlezna po-minalata godina, ama sam chuval i mnenia kato "nai-tapia film..." Gledaneto na film i razbiraneto mu si e lichno ijiviavane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2003 7:15 pm Заглавие: Re: 28 Дни |
|
|
morgoth написа: | Току що се връщам от киното, гледайте този филм. На мен ми беше сравнително скучен, но дяволски красив, убииствено операторство, страшен монтаж, готина режисура.
|
toku shto se vryshtam ot filma :)
i sym ujasno syglasen s tazi 4ast.
s drugata 4ast za Pi ve4e znaesh ;))))))))
viziqta mu e ujasno dobra i e MUST SEE. Siujeta suxx. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2003 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Ааабе хора, за Пи говорим само и единствено за визията, не за въздействие, идея и т.н. Визуалните похвати за въздействие ми се сториха прекалено елементарни... А 28 дни по-късно си е красив по правилата - да спреш някой кадър и да си се кефиш като на фотоизложба :) Имаше всякакви - изкривени наполовина, един даже май беше 90% рисуван с масло...
А аз съм седнал в киното и чакам американски екшън. И почва филмът изключително тъпо там с тия маймуни и започвам да съжалявам, че не съм си взел книжка... И после оня тип излиза и започва да се разхожда из Лондон.. и аз гледам такова и ръчкам жената - баси, глей тия в тоз малоумен филм кви яки картини.. и всяка следваща все по-яка и взех да зацепвам, че не е случайно :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Апр 28, 2003 10:08 am Заглавие: |
|
|
28 dni o6te ne sym go gleal, no ako sled nego se 4ustwam kakto sled Pi - zna4i si struwa da se glea _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 3:14 am Заглавие: |
|
|
Какво е Pi:
Това е отношението на обиколката на кръга спрямо диаметъра. Първоначално е било 22/7 после е 377/120, това е Pi. Колкото до Hollywood-ските филми, сега се кефя на Solaris. Не очаквайте в модерното кино втори Терковски. Аз лично съм голям фен на Станислав Лем и на Терковси, но след всичките "бози" които изгледах това е филма който трябва да се гледа. Да се гледа и не да се сръвнява (Просто Терковски си е неповторим).
Мое лично мнение е това, не искам да засегна никой. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 10:44 am Заглавие: |
|
|
niii s brat ognqn ... chakame HONGILDON 2 ili pod US zaglavieto - The Matrix ReShited i sushto takaaaa - 3-te Kuchki Koito Furliha James Bond v orkestura - sas US title - Chalie`s Angels II ... i lichno ochakvane - Konan Varvarina sas Po-Gotinite slunchevi ochila ili Terminator - III Dokato Sveta Svetuva Az Nqma Da Rajdqsam ...
ochakvat se na premieri - Debeliq Chichko Deto Bie Mnogo se Zavrushta - nov film s Steven Seagal ... Otbora na Ebachite ili X-Men II i sushto taka ne na posledno mqsto umniq i entEleGenten film - Ispanskiq Pruch i Kitaikata bez Tsitsi Pravqt Desperado 2 ... ili s US title - Balistik ili nehto ot sorta beshi ...
Blagodarq vi ... Na vnimanieto na vsichki koito sa vav kino Arena ... preduprejdavame vi che tuk e posledna duma na hi-tech-a ... imame zvuk odobren ot marsianskite zaslujili artisti i rejisiori (BLA BLA BLA zvuka e nikuv tochno samo deto e cherveno v zalata), 1 bira stuva maika si i bashta si v nashite barove i zavedeniq za burzo hranene ... pulno e s mutri i mutresi ... nasladete se na mnogoto svetlini po model na Escape ... Depresiraite se dami i gospoda ... depresiraite se ot izlishno ogromnata sgrada zashtoto nie izprahme mnogo pari za tova udovolstvie ... Lipsata na uiut v kinoto da ne vi pritesnqva zashtoto na 4 kasa ima jeni za mnogokratna upotreba a mujete sa nadolu kum sanitarniq vuzel ... Blagodarq vi za vnimanieto ...
tin tammmm ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 2:06 pm Заглавие: Не лично мнение: |
|
|
Тарковски.
Андрей Тарковски. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2003 3:58 pm Заглавие: |
|
|
а бе що сте зачепкали така Пи-то
ммм таковата, ами Реквием за една мечта да не го отебахте
пък що 1 филм трябва да се сравнява с друг изобщо, ако ви кефи - кефи, ако не - не, толкоз
аз лично предпочитам са си ходя за по 2 кинта в любимото си кино ЕБКЦ на Стамболийски, а разните глобалисти да го д... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|